Operaatioasiantuntija, korjuu ja kuljetus

Metsäalan asiantuntija, oletko valmis ottamaan vastaan uusia haasteita? Haemme kahta aktiivista, oma-aloitteista ja järjestelmällistä operaatioasiantuntijaa vastaamaan korjuu- ja kuljetustoiminnoista. Työskentelet osana Mikkelin & Hämeenlinnan hankintatiimiä. Oma työskentelypaikkakuntasi on sovittavissa joustavasti Etelä- tai Länsi-Suomen alueelle, jonne perustamme myös uusia toimipisteitä.

 

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.

Operaatioasiantuntijana teet tärkeää työtä uusiutuvien materiaalien valmistusketjussa. Johdat oman operatiivisen alueesi toimintaa hankintatiimin liiketoimintointatavoitteiden mukaisesti.

Päätyötehtäväsi on puunkorjuun tai kuljetuksen johtaminen vastuullesi määritettyjen yrittäjäalueiden osalta vastaanottotavoitteiden tai toimitustavoitteiden mukaisesti. Johdat alihankintaverkostoa ja kehität yhteistyötä vastuualueellasi sekä seuraat ja mitoitat yrittäjäresurssit vastaamaan vastaanotto- ja toimitustavoitteita yhdessä hankintapäällikön kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös turvallisuuteen ja yritysvastuuseen liittyvien asioiden seuraaminen, mittaaminen ja kehittäminen, yhteistyö oman ja muiden hankintatiimien jäsenten kanssa, yhteistyö sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa sekä hankintatiimin toiminnan kehittäminen omalta osalta yhtiön strategian mukaisesti.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi

”Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän operaatioiden ytimessä. Operaatioasiantuntijan työssä korostuvat itseohjautuvuus, yhteistyö, hyvät viestintätaidot ja ammatillinen osaaminen. Hankintatiimissämme pääset mukaan timanttiseen ja koko ajan kehittyvään osaajien joukkoon, jossa työkaveria arvostetaan ja kannustetaan.”

 

Millaista osaajaa etsimme?

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa metsäalan koulutusta, puunhankintaprosessin tuntemusta ja aktiivista alihankintaverkoston johtamista. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Olosuhteiden ennakointikyky ja hyvä tietojärjestelmäosaaminen auttavat sinua menestymään tehtävässä. Stora Enson asiakastarpeiden tunteminen ja lisäarvon tuottaminen asiakkaille ovat myös avainasemassa tehtävän hoitamisessa.

Odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Kommunikoit sujuvasti suomeksi, ja ruotsin kielen taidosta on etua. Tehtävä vaatii oma-aloitteista, toimeen tarttuvaa ja ennakoivaa työskentelytapaa, sekä hyvää organisointikykyä. Tehtävän hoitamista tukevat itsenäinen ja tarkka työskentelyote sekä halu oppia uutta.

 

Mitä tarjoamme?

Liittymällä joukkoomme pääset osaksi monimuotoista työkulttuuriamme, joka tukee sinua uusien näkökulmien löytämisessä ja ammatillisessa kehittymisessä. Saat tilaisuuden edistää uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta, sillä uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Meille on tärkeintä, että jokainen meistä pääsee terveenä kotiin joka päivä. Siksi tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi.

 

Kuinka voit hakea tehtävää?

Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta:

https://jobs.storaenso.com/job-invite/7758/

Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.1.2023.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä hankintapäällikkö Katriina Nevaan 20.12. klo 10-11, 28.12. klo 14-15 tai 4.1. klo 10-11, p. 0407590084, katriina.neva@storaenso.com. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointiasiantuntija Tiina Valannolle, tiina.valanto@storaenso.com.

Tehtävästä riippuen saatamme rekrytointiprosessin aikana kutsua sinut videohaastatteluun ja/tai soveltuvuusarviointiin. Rekrytointiprosessiimme saattaa kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetesti. Voit lukea lisää rekrytointiprosessistamme urasivuiltamme.

 

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen!

Stora Enson Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden ja Baltian toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Katso videomme: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t  

Lue lisää millaista on työskennellä Stora Ensolla

Uskomme, että monimuotoisuus parantaa kilpailukykyämme ja päätöksentekoamme. Innovaatiot tehdään yhdessä. Monimuotoisuus tuo työtiimeihin laajempaa näkemystä ja haastaa ajatteluamme. Ponnistelemme yhdessä työpaikkojemme monimuotoisuuden, osallistavuuden ja tasa-arvoisuuden eteen ja toivotamme tervetulleiksi eri taustoista tulevat hakijat. Stora Enso on yhtäläiset mahdollisuudet tarjoava työnantaja, ja noudatamme toiminnassamme syrjimättömyyttä. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää.

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus‑, biomateriaali‑, puutuote‑ ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna tehdä puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson strategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä.

Vähähiiliset, kuitupohjaiset tuotteemme ovat uusiutuvia ja kierrätettäviä. Ne tarjoavat ratkaisuja ilmastonmuutokseen, edistävät positiivisia ympäristövaikutuksia ja auttavat asiakkaitamme tekemään ympäristöystävällisiä valintoja. Stora Enso työllistää noin 22 000 henkilöä. Stora Enson osakkeet noteerataan Helsingin (STEAV, STERV) ja Tukholman (STE A, STE R) arvopaperipörsseissä. Lisäksi Stora Enson ADR‑todistuksilla käydään kauppaa Yhdysvalloissa.

Lisätietoja antaa

Katriina Neva
katriina.neva@storaenso.com
0407590084