Operaatioasiantuntija, korjuu ja metsänhoito

Metsäalan asiantuntija, oletko valmis ottamaan vastaan uusia haasteita? Haemme aktiivista, oma-aloitteista ja järjestelmällistä operaatioasiantuntijaa vastaamaan korjuu- ja metsänhoitotoiminnoista. Toimialueena tehtävässä on Jyväskylä-Viitasaari ja toimistopaikka on Viitasaari tai sovittaessa jokin muu hankintatiimin toimisto.

 

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä. 

Operaatioasiantuntijana teet tärkeää työtä uusiutuvien materiaalien valmistusketjussa. Pääpainotus tehtävässä on korjuun koordinoinnissa ja metsänhoitotöiden ohjauksessa.

Keskeisiin työtehtäviisi kuuluvat korjuuyrittäjän toiminnan ohjaus ja kehittäminen, korjuun ja metsänhoitotöiden laadunvalvonta sekä yrittäjätilitysten käsittely. Tehtäviisi kuuluu myös turvallisuuteen ja yritysvastuuseen liittyvien asioiden valvonta ja kehittäminen vastuualueellasi sekä yhteistyö oman ja muiden hankintatiimien jäsenten kanssa. Osallistut lisäksi hankintatiimin toiminnan kehittämiseen.

 

Terveiset tulevalta esihenkilöltäsi 

“Tiimissämme olet jäsenenä osaavassa ryhmässä, jossa ketään ei jätetä yksin, työkaveria arvostetaan, autetaan ja kannustetaan. Pääset lujittamaan ja vahvistamaan jo ennestään hienoa joukkoa metsäsalan ammattilaisia, jolla on katse vahvasti tulevaisuudessa ja kehittymisessä.” 

 

Millaista osaajaa etsimme?

Tehtävässä onnistuminen edellyttää soveltuvaa metsäalan koulutusta, puunhankintaprosessin tuntemusta sekä kykyä alihankintaketjun johtamiseen. Aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä on eduksi. Olosuhteiden ennakointikyky ja hyvä tietojärjestelmäosaaminen auttavat sinua menestymään tehtävässä. Asiakassuuntautuneisuus on myös avainasemassa tehtävän hoitamisessa.

Odotamme sinulta hyvää yhteistyökykyä sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävä vaatii oma-aloitteista, toimeen tarttuvaa ja ennakoivaa työskentelytapaa sekä hyvää organisointikykyä. Tehtävän hoitamista tukevat itsenäinen ja tarkka työskentelyote sekä halu oppia uutta. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja hyvästä englannin ja/tai ruotsin kielen taidosta on etua.

 

Mitä tarjoamme?

Liittymällä joukkoomme pääset osaksi monimuotoista työkulttuuriamme, joka tukee sinua uusien näkökulmien löytämisessä ja ammatillisessa kehittymisessä. Saat tilaisuuden edistää uusiutuvaa ja vastuullista tulevaisuutta, sillä uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Meille on tärkeintä, että jokainen meistä pääsee terveenä kotiin joka päivä. Siksi tuemme fyysistä ja henkistä hyvinvointiasi.

 

Kuinka voit hakea tehtävää?

Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta:

https://jobs.storaenso.com/job-invite/7756/

Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 10.1.2023.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä hankintapäällikkö Juha Ekolaan, p. 040 8278278. Rekrytointiprosessiin liittyvät kysymykset voit osoittaa rekrytointiasiantuntija Tiina Valannolle, tiina.valanto@storaenso.com.

Tehtävästä riippuen saatamme rekrytointiprosessin aikana kutsua sinut videohaastatteluun ja/tai soveltuvuusarviointiin. Rekrytointiprosessiimme saattaa kuulua myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetesti. Voit lukea lisää rekrytointiprosessistamme urasivuiltamme.

 

Tervetuloa työskentelemään uusiutuvien materiaalien yritykseen!

Stora Enson Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden ja Baltian toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Uskomme, että monimuotoisuus vahvistaa kilpailukykyämme ja edistää parempaa päätöksentekoa. Tiimit, jotka koostuvat erilaisista ihmisistä antavat meille mahdollisuuden uusiin näkökulmiin ja ajattelutapamme haastamiseen. Työskentelemme aktiivisesti lisätäksemme monimuotoisuutta ja toivotamme tervetulleeksi erilaiset hakijat. Stora Enso on tasa-arvoinen työnantaja ja noudattaa syrjimisen vastaisia käytäntöjä.

Katso videomme: https://www.youtube.com/watch?v=rUElPYaxgqs&t 

Lue lisää millaista on työskennellä Stora Ensolla

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus‑, biomateriaali‑, puutuote‑ ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna tehdä puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson strategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä.

Vähähiiliset, kuitupohjaiset tuotteemme ovat uusiutuvia ja kierrätettäviä. Ne tarjoavat ratkaisuja ilmastonmuutokseen, edistävät positiivisia ympäristövaikutuksia ja auttavat asiakkaitamme tekemään ympäristöystävällisiä valintoja. Stora Enso työllistää noin 22 000 henkilöä. Stora Enson osakkeet noteerataan Helsingin (STEAV, STERV) ja Tukholman (STE A, STE R) arvopaperipörsseissä. Lisäksi Stora Enson ADR‑todistuksilla käydään kauppaa Yhdysvalloissa.

Lisätietoja antaa

Juha Ekola
juha.ekola@storaenso.com
040 8278278