Operaatioasiantuntija, laatu

Haemme nyt Pohjoiselle alueelle Pietarsaareen operaatioasiantuntijaa, laatu toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Terveiset tulevalta esimieheltäsi

”Laadun operaatioasiantuntijana saat laajan ja monipuolisen tehtäväkentän metsänhoidosta puun korjuuseen ja kuljetukseen, jossa voit kehittää niin Pohjoisen alueen operaatioiden toimintaa kuin omaakin osaamistasi yhdessä UPM Metsän toimihenkilöiden, sopimusyritysten ja asiakastehtaiden kanssa. Kasvun- ja näytönpaikka jo ainakin hieman kokemusta metsänhoidosta ja puunhankinnasta keränneelle.” – Markku Halinen, operaatiopäällikkö, Pohjoinen alue

Mitä teet

Laadusta vastaavana operaatioasiantuntijana vastaat aines- ja energiapuun sekä metsänhoitotöiden toimitusketjun laatuseurannasta ja tuotteiden ja toiminnan laadun kehittämisestä osana UPM Metsän laatutiimiä. Johdat Pohjoisen alueen laatuasiantuntijoita ja osallistut alueen UPM Metsän toimihenkilöiden ja alihankkijoiden ohjaamiseen ja osaamisen kehittämiseen laadunhallintatyöhön liittyen. Toimit Pohjoisen alueen turvallisuusvastaavana.

Kuka olet

Sinulla on metsätalousinsinöörin (AMK) tutkinto tai muu soveltuva metsäalan koulutus ja osaat puuhankinnan, metsänhoidon, metsäenergian hankinnan ja ympäristönhoidon. Hallitset tavanomaisten toimisto-ohjelmien käytön ja kehität UPM Metsän tietojärjestelmien osaamistasi laatuseurannan ja toiminnan laadun kehittämisen tueksi. Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä ja sinulla on hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Ruotsinkielen taito on eduksi Pohjoisella alueella. Haluat tehdä työtä myös maastossa.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

-Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

-Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

-Kehitysmahdollisuudet: Tarjoamme sinulle itsenäisiä ja vaativia, mutta myös palkitsevia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi ja prosesseja.

-Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa operaatiopäällikkö Markku Halinen, puh. +358405463958 tai markku.halinen@upm.com.

Haethan tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään 15.08.2021. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Pietarsaari/Operaatioasiantuntija–laatu_NB6012747-1

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

UPM Metsä hankkii puuraaka-aineen UPM:n tuotantolaitoksille Suomessa, Venäjällä ja Baltiassa. Suuri osa puusta hankitaan suomalaisilta yksityismetsänomistajilta. Puukaupan lisäksi tarjoamme metsänomistajille laajan valikoiman metsäomaisuuden hoitoon ja metsän omistamiseen liittyviä palveluja. Haluamme ylläpitää metsien hyvinvointia ja auttaa asiakkaitamme tekemään oikeat ratkaisut metsänhoidossa ja metsänuudistamisessa. www.upmmetsa.fi

Seuraa UPM Metsää Twitter | Facebook | YouTube | Instagram

Työnantajan kuvaus

Tarjoamme uusiutuvia ja vastuullisia ratkaisuja ja innovoimme tulevaisuuden vaihtoehtoja fossiilisen talouden ratkaisuihin kuudella liiketoiminta-alueella: UPM Biorefining, UPM Energy, UPM Raflatac, UPM Specialty Papers, UPM Communication Papers ja UPM Plywood. Alamme johtavana toimijana ja vastuullisuuden edelläkävijänä olemme allekirjoittaneet YK:n 1,5 asteen ilmastositoumuksen. Ilmastonmuutosta hillitsevät tavoitteemme ja toimenpiteemme perustuvat tieteelliseen tutkimukseen. Yhtiössämme työskentelee noin 18 000 henkilöä ja vuosittainen liikevaihtomme on noin 8,6 miljardia euroa. UPM:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. UPM Biofore – Beyond fossils. www.upm.fi

Seuraa UPM:ää Twitter | LinkedIn | Facebook | YouTube | Instagram | #UPM #biofore #beyondfossils