Operaatioasiantuntija, metsänhoito

Haemme nyt metsänhoidon operaatioasiantuntijaa UPM:n itäiselle alueelle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

 

Mitä teet

 

Tässä tehtävässä johdat metsänhoidon franchising-yritysten verkostoa sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Vastaat omalla vastuualueellasi metsänhoitotöiden suunnittelusta ja töiden toteutumisesta sekä taimivarastojen hallinnasta ja taimien jakelusta. Vastaat myös metsänhoitotöihin liittyen oman vastuualueesi yhteistyöstä operaatioiden, oston ja metsätalouden kesken sekä operatiivisen tilannekuvan välittämisestä organisaatiossa.

 

 

Kuka olet

 

Edellytämme sinulta vähintään metsäalan ammattikorkeakoulutasoista tutkintoa (metsätalousinsinööri). Aktiivinen työskentely verkostoissa sekä kyky johtaa niitä on ehdoton edellytys työn menestykselliselle hoitamiselle. Suoriutuaksesi tehtävästä tulee sinulla olla myös hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot, osaamista tietojärjestelmistä ja kykyä itsenäiseen toimintaan. Aikaisempi kokemus metsätalouden ja puunhankinnan parissa työskentelystä on eduksesi. Lisäksi odotamme sinulta hyvää suomen ja englannin kielitaitoa sekä valmiutta maastotöihin.

 

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

 

Lisätiedot

 

Operaatioasiantuntijan toimipaikka on Lappeenranta.

 

 

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 10.8.2022. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. Ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana. Operaatioasiantuntija, metsänhoito (myworkdayjobs.com)
 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

 

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

 

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Toni Mörsky
toni.morsky@upm.com
0400329833