Operaatioesihenkilö

Etsimme

OPERAATIOESIHENKILÖÄ

vakituiseen työsuhteeseen Mhy Uusimaalle

Tehtävänäsi on vastata metsänhoitotyömaiden toteutuksesta ja toimia lähiesihenkilönä metsureille sekä koordinoida maanmuokkausyrittäjien toimintaa. Kun nämä osa-alueet ovat hallussa, tulevaisuudessa rooliin tulee kuulumaan myös korjuuseen liittyviä tehtäviä. Järjestelmänä meillä on käytössä LeafPoint. Emme odota, että järjestelmämme olisi sinulle entuudestaan tuttu. Riittää, että olet valmis ottamaan haltuun tietoteknisiä ratkaisuja. Arki sisältää rutiineja ja tarkkuutta vaativia tehtäviä.

Toiveena on, että sinulta löytyy soveltuva koulutus, esim. metsätalousinsinööri sekä aikaisempaa työkokemusta, joka antaa sinulle pohjan tehtävän hoitamiseen. Jämpti työskentelyote, kyky ajatella kolmiulotteisesti, matemaattinen lähestymistapa ja kokonaisuuksien hallinta ovat ominaisuuksia, jotka ovat tehtävän hoidossa eduksi.

Meidän neljäntoistahenkinen työyhteisömme työskentelee nuorekkaalla otteella toisiaan tukien. Jokaista arvostetaan yhtälailla, oli sitten kyse toimihenkilöistä tai asiakkaistamme. Toimipisteesi sijaitsee Mäntsälässä, mutta meillä on käytössä joustavat etätyökäytännöt.

Tarjolla on vastuuta ja vapautta metsänhoitoyhdistyksessä, jonka juuret ovat syvällä alueen maaperässä, sillä takana on jo sata vuotta paikallista edunvalvontaa. Haluamme varmistaa, että säilytämme nämä pitkät perinteet myös tulevaisuudessa.

Työt voit aloittaa heti, kun sinulle sopii. Palkkaus on YT/Meto TESin mukainen.

Jos kiinnostuit tehtävästä osana rautaisten metsäammattilaisten joukkoamme, lähetä hakemuksesi osoitteessa Mhy Uusimaa: Operaatioesihenkilö – Töitä Suomesta Oy (toitasuomesta.fi) 26.2.2023 mennessä.

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Uusimaa ry toimii eteläisessä Suomessa, Askolan, Hyvinkään, Järvenpään, Keravan, Mäntsälän, Nurmijärven, Orimattilan, Pornaisten ja Pukkilan alueilla.

Lisätietoja antaa

Johtaja Saija Peltola
saija.peltola@mhy.fi
040 765 0166