Operaatioesimies (Varkaus, Kainuu ja Savonlinna-Kitee)

Onko metsäluonnolla sinulle erityistä arvoa ja merkitystä? Uskotko, että vastuullisella metsänhoidolla ja puunkäytöllä voimme turvata hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville? Oletko palveluhenkinen ja yhteistyökykyinen metsäammattilainen? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö.

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen kahta Operaatioesimiestä Varkauden ja Kainuun alueelle sekä Operaatioesimiestä vanhempainvapaan sijaisuuteen määräaikaiseen työsuhteeseen Savonlinna-Kitee alueelle

Työssäsi vastaat:

  • Tornatorin omien tilojen metsänhoitotöiden sekä metsäpalvelutyökohteiden toteutuksesta
  • Resurssien hankinnasta ja urakoinnin ohjauksesta
  • Asiakasrajapinnasta työn tilaajan suuntaan
  • Metsänhoidon investointien ja tiestön vuosikunnossapidon toteutuksesta
  • Yhtiön omien metsureiden työnjohdosta

Työpaikan vaatimukset

Odotamme Sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (metsätalousinsinööri AMK tai metsänhoitaja)
  • Vastuullista ja sitoutunutta asennetta työhösi
  • Vahvoja vuorovaikutustaitoja, aloitekykyä, halua työskennellä yhdessä asiakkaan kanssa ja saada asiat tapahtumaan
  • Riittävää työkokemusta

Operaatioesimiehenä raportoit operaatiopäällikölle ja olet osa operaatioprosessia. Oma työskentelypaikkakuntasi on sovittavissa joustavasti ja tarjoamme erinomaiset etätyömahdollisuudet. Työ edellyttää oman auton käyttöä ja sisältää matkustamista pääasiassa toimialueen sisällä.

Miksi Tornatorille?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn joustavalla työajalla ja etätyömahdollisuudella. Meillä on rento, osaava ja viihtyisä työilmapiiri.

Lisätietoja operaatioesimiehen tehtävistä antaa operaatiopäällikkö Ville Nousiainen puh. 050 576 4507 hakuaikana 4.1. alkaen keskiviikkoisin ja torstaisin klo 15—16 . Sähköposti: etunimi.sukunimi@tornator.fi.

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.1.2023. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Työnantajan kuvaus

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2021 noin 129 miljoona euroa ja taseen koko noin 2,4 miljardia euroa. Konserni työllistää suoraan noin 190 henkilöä. Kaikkiaan yhtiön metsät työllistävät suoraan omaa henkilökuntaa sekä yrittäjiä ja heidän työntekijöitään noin 1500 henkilötyövuoden verran. Emoyhtiön omistajat ovat suomalaisia, pääosin institutionaalisia sijoittajia. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä. 

Lisätietoja antaa

Ville Nousiainen
ville.nousiainen@tornator.fi
050 576 4507