OPERAATIOPÄÄLLIKKÖ

Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo toimii 1.1.2022 alkaen 12 kunnan alueella.

Toimialueemme 19200 metsänomistajaa omistavat metsää 742 000 ha.

Palveluksessamme on 85 toimihenkilöä. Lisäksi työllistämme yrittäjiä ja metsureita 200 htv. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa. Lisätietoja meistä: mhy.fi/etelasavo

Haemme uudistuvaan organisaatioomme

OPERAATIOPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan puunkorjuun, metsänhoidon ja metsänparannuksen operaatioiden toteutuksesta koko yhdistyksen alueella. Operaatiopäällikkö toimii korjuu- ja metsäesimiesten esimiehenä sekä vastaa yrittäjäresursseista ja niihin liittyvistä sopimusneuvotteluista.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvät neuvottelu- ja esimiestaidot sekä kykyä itsenäiseen tulokselliseen työhön. Arvostamme puunkorjuun, logistiikan ja metsänhoidon operaatioiden vankkaa kokemusta ja osaamista.

Työskentelytapasi on täsmällinen, systemaattinen ja kehittämishenkinen. Olet sitoutunut asetettuihin tavoitteisiin ja osaat hallita laajoja kokonaisuuksia maakunnan alueella. Suunnittelussa aikataulussa pysyminen ei ole sinulle ongelma.

Kykenet tekemään uusia avauksia työpalveluiden operaatioiden kehittämiseksi ja tehostamiseksi. Pystyt suunnittelemaan ja toteuttamaan yritysverkoston ja toiminnan kehittämiseen liittyviä hankkeita yhteistyössä henkilöstön ja yrittäjien kanssa. Ymmärrät hyvän asiakaskokemuksen merkityksen palvelujen toteutuksessa sekä digitaalisen kehityksen kasvavan roolin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen, vastuullisen toimenkuvan ja mielenkiintoisen työn johtamistehtävissä suuressa yhdistyksessä. Pääset johtamaan laajaa kokonaisuutta kehittämishenkisessä työyhteisössä sekä kehittämään toimintaa johtoryhmän jäsenenä.

Saat työtehtäväsi hoitamiseen kattavan perehdytyksen. Työ alkaa loka-marraskuussa 2021.

Hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan 31.8.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostitse petri.pajunen@mhy.fi

Lisätietoja antaa johtaja Petri Pajunen p. 040 7766 212