OPERAATIOPÄÄLLIKKÖ

Etsitkö urallasi seuraavaa steppiä ja vastuullisia työhaasteita? Onko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluat tulla osaksi kansainvälistä konsernia luomaan vihreämpää tulevaisuutta ja tekemään merkityksellistä työtä? Kuten Neovalla sanotaan-Creating Green Growth.

Etsimme nyt Sinua puunhankinnan ammattilainen!

Neova on kansainvälisillä markkinoilla toimiva suomalainen yritys, jonka juuret juontavat aina vuoteen 1940. Neovan liiketoiminnan ytimessä on ollut alusta alkaen varmistaa elämän perusedellytykset, jotta kaikilla olisi puhdasta ruokaa, ilmaa ja vettä. Liiketoiminta edistää ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, houkuttelevien ja viihtyisien elinympäristöjen rakentamista sekä eläinten hyvinvointia. Neova tarjoaa yritys- ja kuluttaja-asiakkaille paikallisia polttoaineita, kehittää tuotteita ilman ja veden puhdistukseen ja tuo merkittävää arvoa muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Yrityksen liiketoiminnat jakautuvat kolmeen divisioonaan. Neova konsernissa työskentelee tänä päivänä 1000 ammattilaista globaalisti ja Suomessa jo 30 sitoutunutta metsäalan ammattilaista, jotka yhdessä ovat rakentamassa Neovan kasvutarinaa. Neova hankkii ja myy paikalliset puupolttoaineet Vapo-brändin alla. Tutustu tarkemmin: neova-group.com ja vapo.fi/puukauppa/

Haemme nyt yhteistyökumppanimme Neovan Pohjois-Savon puunhankintaan biopolttoaine liiketoimintayksikköön OPERAATIOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Toiminta-alueesi on Pohjois-Savo ja asiakaskäyntien ohella voit hoitaa työtäsi etänä tai Kuopion Novapoliksen konttorilta käsin.

Tehtävässäsi vastuullasi on puunosto, puunkorjuutoimintojen ohjaus sekä kuljetusten hoitaminen. Työssäsi hankit metsänomistajilta asiakkaille energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla. Vastaat puuvarastojen ylläpidosta tietojärjestelmissä, jotta toimitusketju pystyy ottamaan vastuun haketusten ja toimitusten toteutuksesta. Tehtävässä vastaat oman alueesi tulostavoitteista; kontaktoit aktiivisesti metsänomistajia, hyödynnät eri tietokantoja, etsit tietoa ja sovit tapaamisia metsänomistajien kanssa. Työssäsi korostuu aktiivinen kenttätyö yhdistettynä toimistolla tapahtuvaan hallinnolliseen työhön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä metsänomistajien, yrittäjien sekä kollegoiden kanssa. Raportoit tehtävässä Puupolttoainepäällikölle.

Arvostamme

– Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
– Aiempaa kokemusta puunosto- ja hankintatehtävistä sekä energiapuun mittaus ja asiakastoimitusprosessin tuntemusta.
– Englannin ja Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.
– Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen metsänhoidosta ja metsätaloudesta.

Työskentelytyylisi on aktiivinen ja sinulla on taitoa priorisoida. Tavoitteellisuus ja sinnikkyys ovat sinulle ominaisimpia piirteitä työnteossa. Olet henkilönä itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi. Teet mielelläsi myös yhteistyötä ja nautit
asiakaskohtaamisista puunhankinnan saralla. Motivoidut työssäsi tavoitteiden saavuttamisesta ja tyytyväisistä asiakkaista.

Tarjoamme Sinulle

Mahdollisuuden kehittyä urallasi vakaan ja luotettavan organisaation palveluksessa. Käytössä on modernit puunhankinnan toimintajärjestelmät, mikä sujuvoittaa ja tukee sinua tehokkaasti työssäsi. Halutessasi pääset mukaan myös kehittämään puunhankintaa ja vaikuttamaan alueesi operatiivisen toiminnan suunnitteluun, ohjaukseen, valvontaan ja kehitystyöhön. Lisäksi saat kattavan verkoston ympäri Suomen ja kansainvälisen yrityksen koulutusmahdollisuudet mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen ja urapolulla kasvamisen. Avainasemassa yrityksessä ovat osaavat ihmiset sekä yhtenäinen ja inspiroiva työkulttuuri. Yrityksen toiminta ja arvot perustuvat vastuullisuuteen, rohkeuteen uudistua, laadukkaaseen asiakastyöhön ja reiluun yhteistyöhön. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaisesti, kiinteän kk-palkan lisäksi saat lounas- ja virkistysedut sekä pääset mukaan organisaation tulospalkkiomalliin sekä Great place to work maininnan saaneeseen työyhteisöön.

Etsitkö uusia urahaasteita ja tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Hienoa! Jätä pikaisesti CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta, viimeistään 29.4. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia haun aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/operaatiopaallikko-puunhankinta-kuopio/?ID=00049673

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lisätietoja tehtävästä Adeccolta antaa Senior konsultti Miia Tarvainen p. 040 5586523 / miia.tarvainen@adecco.fi tai voit tiedustella suoraan myös Neovan Puupolttoainepäällikkö Kalle Immoselta, p. 040 357 2506 /kalle.immonen@neova-group.com