Operaatiopäällikkö

Haemme uutta työkaveria operaatiopäälliköksi vakituiseen työsuhteeseen koko yhdistyksemme toimialueelle.

Operaatiopäällikkönä vastaat metsänhoitoyhdistysten työmaiden toteutuksesta yhdessä tiimisi kanssa sekä toimit metsureiden ja sopimusyrittäjien lähiesimiehenä.

Etsinnässä on henkilö vastaamaan operatiivisen toiminnan suurista linjoista. Osaat keskittyä oikeisiin asioihin oikeaan aikaan saaden asioita tapahtumaan. Teet rohkeita ja harkittuja päätöksiä niissä pysyen. Kokonaiskuvan hallinta pysyy käsissäsi, kun teet yhteistyötä moneen eri suuntaan.

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antavat soveltuva koulutus sekä aikaisempi työkokemus. Metsäalan kokemus on ilmeinen, mutta ei ainut mahdollisuus tehtävässä pärjäämisen edellytykseksi. Olet voinut hankkia kannuksesi myös jonkun muun alan logistisissa tehtävissä.

Operaatiotiimin vetäjänä tiimiisi kuuluvat lisäksesi operaatioesimies ja toimistonhoitaja. Voit valita toimipisteesi itse ja työssäsi liikut myös eri toimipisteillä. Ohjelmistomme ja esimiehenäsi toimiva yhdistyksen johtaja tukevat sinua, jotta voit tehdä töitä myös etänä.

Meidän rehdissä, reilussa ja reippaassa työyhteisössä saat tehdä mielenkiintoista työtä omalla persoonallasi metsämiehen tai -naisen vapaudella.

Tehtävästä maksetaan YT-METO TESin mukaista palkkaa, mutta palkkaus perustuu valittavan henkilön osaamiseen, joten palkkatoiveet otetaan myös huomioon. Työt saat aloittaa heti, kun sinulle sopii.

Mikäli jokin jäi vielä mietityttämään, vastauksia kysymyksiisi antavat tuleva esimiehesi Jussi Hirvonen (puh. 040 834 9986 tai sähköpostitse jussi.hirvonen@mhy.fi) tai hallituksen puheenjohtaja Arto Pelkonen (puh. 040 018 3375). Hakuaika tehtävään päättyy 18.12.2022 ja hakemuksen pääset täyttämään tästä linkistä.

Lisätietoja meistä voit lukea: www.mhy.fi/keski-savo

Työnantajan kuvaus

Metsänhoitoyhdistys Keski-Savo toimii neljän kunnan alueella Heinävedellä, Leppävirralla, Varkaudessa ja Joroisissa.

Lisätietoja antaa

Jussi Hirvonen
jussi.hirvonen@mhy.fi
040 834 9986