Operaatiopäällikkö, Itä-Uusimaa, Satakunta ja Kainuu

Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme luotettava, vakaa ja paikallinen puukaupan kumppani metsänomistajille. Laadukas korjuujälki on käyntikorttimme. Hankimme ja myymme puupolttoaineita Vapo-brändillä.

Haemme kolmea asiakaspalveluhenkistä puunhankinnan osaajaa

Vastuullasi ovat puunhankinta, korjuutoimintojen ohjaus sekä puun tienvarsivarastojen hallinta. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä metsänomistajien, yrittäjien sekä sisäisten kollegojen kanssa.

Ruotsin kielen taitoinen operaatiopäällikkö Itä-Uusimaa

Mäntsälän seudulle ja Itä-Uudellemaalle. Asiakaskuntasi koostuu myös ruotsinkielisistä metsänomistajista, joita haluamme palvella heidän omalla kielellään, joten ruotsin kielen taito tehtävässä on välttämätön. Voit työskennellä toimistollamme Mäntsälässä tai kotitoimistolla hankinta-alueellasi.

Operaatiopäällikkö Satakunta ja Kainuu

Satakunnan operaatiopäällikkönä voit työskennellä kotitoimistolla hankinta-alueellasi, johon kuuluvat muun muassa Eura, Säkylä, Pöytyä, Kokemäki ja Huittinen.

Kainuun alueen operaatiopäällikkönä voit työskennellä joko toimistollamme Kajaanissa tai kotitoimistolla hankinta-alueellasi.

Mitä odotamme sinulta?

Voit olla jo kokeneempi metsäalan ammattilainen tai vasta urasi alussa. Tärkeintä on ennen kaikkea hyvä asenne ja aito kiinnostus puunhankintaan sekä halu kehittyä siinä. Katsomme eduksi hyvän tuntemuksen metsänhoidosta ja metsätaloudesta. Sopiva koulutus tehtävään on ylempi tai alempi korkeakoulututkinto, esimerkiksi metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja.

Asiakaspalveluhenkisyys on ehdoton etu, sillä tapaat tehtävässä metsänomistajia, ja tarjoat heille muun muassa nuoren metsän hoitoon liittyviä puukauppapalveluja. Tehtävässä sinua auttavat hyvät vuorovaikutustaidot, järjestelmällinen työtapa sekä kyky pitää monta lankaa käsissä yhtä aikaa.

Miksi meille töihin?

Puupolttoaineiden kysyntä markkinoilla on voimakkaassa kasvussa. Tähtäämme uusiutuvien biopolttoaineiden tarjontaan perustuvan liiketoiminnan ja palveluiden merkittävään kasvattamiseen. Avainasemassa ovat osaavat ihmiset sekä yhtenäinen ja inspiroiva työkulttuuri. Meitä on jo 30 sitoutunutta sekä uransa alussa olevia että kokeneita metsäalan ammattilaista rakentamassa yhdessä liiketoimintamme kasvutarinaa. Kiitosta saamme siitä, että meillä töitä saa tehdä itsenäisesti, työtehtävät ovat monipuolisia ja työssä näkee oman kädenjäljen. Pääset halutessasi kehittämään puunhankintaa ja vaikuttamaan alueesi operatiivisen toiminnan suunnitteluun, ohjaukseen, valvontaan ja kehitystyöhön. Olemme ottaneet onnistuneesti käyttöön uuden ja tehokkaan puunhankinnan toimintajärjestelmän, joka tukee sinua työssäsi ja jonka kanssa on helppo toimia. Edistämme kannustavaa, keskustelevaa ja rohkaisevaa ilmapiiriä sekä autamme tiukan paikan tullen aina toinen toisiamme. Oletko sinä valmis kehittymään kanssamme monipuoliseksi metsäalan ammattilaiseksi?

Tarjoamme sinulle vakaana ja luotettavana työnantajana tukea ja koulutusta ammattiosaamisesi kasvattamiseen esimerkiksi nuoren metsän hoitoon liittyvissä asioissa ja neuvottelutaidoissa. Hyvät kehittymismahdollisuudet energiapuun hankinta- ja toimitusketjuissa. Kattavan työterveyshuollon, turvallisen työkulttuurin, lounas- ja virike-edun sekä nykyaikaiset ja paikasta riippumattomat työvälineet ja -ohjelmat.

Lisätietoja:

Itä-Uusimaa ja Satakunta – Pekka Hyvösaho, puh. 0400 224 352

Kainuu – Kalle Immonen, puh. 040 357 2506

Jätä hakemuksesi https://www.neova-group.com/rekrytointi 31.10.2021 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Neova Fuels myy paikallisia puupolttoaineita ja energiaturvetta Vapo-brändillä sekä vastaa konsernin energiapuun hankinnasta. Uusiutuvien biopolttoaineiden osuus on jo yli puolet divisioonan liikevaihdosta. Tavoitteena on seuraavien vuosien aikana kasvattaa merkittävästi uusiutuvien biopolttoaineiden tarjontaan perustuvaa liiketoimintaa ja palveluita. Divisioona vastaa konsernin maa- ja kiinteistöomaisuuden hallinnoinnista ja optimoinnista sekä tuulivoimahankkeista.