Operaatiopäällikkö puunhankintaan Venäjältä

Haemme Vapo Energy -divisioonan biopolttoainetiimiin vahvistukseksi puunhankinnan huippuosaajaa, jonka päävastuualueena ovat puunhankinta Venäjältä sekä puun varastojen ja toimitusten hallinta. Tehtävää on mahdollista hoitaa pitkälti kotitoimistolta puunhankinta-alueella tai Vapon toimipisteessä, kuten Vantaalla tai Lappeenrannassa.

Vastuullasi tulee olemaan:

-Puunhankinta Venäjältä ja siihen liittyvät määrälliset, laadulliset ja kustannukselliset tavoitteet

-Puuvarastojen ja puupolttoainevarastojen ylläpito
Asiakasneuvottelut ja siihen liittyvien sopimusten tekeminen

-Yhteistyö muun muassa logistiikan toimitusketjun ja yrittäjäverkoston kanssa.

Vapo Energy tarjoaa uudessa roolissaan mahdollisuuden päästä muokkaamaan ja vaikuttamaan puukaupankäyntiin ja siihen liittyviin toimintoihin. Toimit tehtävässäsi muiden puunhankinnan päälliköiden kanssa, joten saat varmasti sparrailutukea. Vapo Energy on iso, luotettava ja hyvämaineinen työantaja, jolta saat hyvät lähtökohdat tehtävässä onnistumiselle ja uralla kehittymisellesi.

Toivomme hakijalta:

-Aiempaa kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä Venäjältä, mielellään puun ostosta suoraan metsäalueen hallintaoikeuden haltijalta tai muilta kumppaneilta

-Ymmärrystä metsäteollisuudesta ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja)

-Kokemusta hankintasopimusten teosta ja muutenkin hyvää kaupanteon tuntemusta

-Tullauskäytäntöjen ja -määräysten sekä erityisesti EU-alueen puutavaran tuontisäädösten tuntemusta

-Kykyä ja uskallusta tehdä päätöksiä ja pitää lankoja käsissäsi

-Sujuvaa venäjän kielen osaamista, myös suomen ja englannin kielen osaamista

-Matkustusvalmiutta Venäjälle.

Lisätietoja tehtävästä saat Barona Engineeringin Kristiina Vormalalta, 040 837 4019. Parhaiten Kristiina on tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Haluamme turvata terveytesi ja varmistaa yhdenvertaisen haastattelukokemuksen hakijoille myös koronaviruksen aikana. Niinpä Baronalle hakeminen on helppoa myös poikkeuksellisessa tilanteessa. Rekrytoinneissa hyödynnämme puhelimen lisäksi videokysymyksiä tai -haastattelua. Se on vaivatonta ja turvallista!

Jätä hakemus: https://careers.barona.fi/tyopaikka/5e79b82bba872700200ed1e1/OPERAATIOPAALLIKKO-puunhankintaan-Venajalta-Vapo-Oy/

Työnantajan kuvaus

Vapon Energy-divisioonaan on keskitetty kotimaisten polttoaineiden myynti. Biofuels-liiketoiminta vastaa divisioonan energiapuun hankinnasta sekä pellettien raaka-aineen hankinnasta ja tuotannosta Suomessa. Tavoitteenamme on seuraavien vuosien aikana kasvattaa merkittävästi uusiutuvien biopolttoaineiden tarjontaan perustuvaa liiketoimintaa ja palveluita. Olemme osa kansainvälistä Vapo-konsernia, joka edistää liiketoiminnoillaan puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoaa paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja, kehittää uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen sekä luo hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.

www.vapo.fi

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Kristiina Vormala, 040 837 4019, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.
kristiina.vormala@barona.fi
040 837 4019