OPERAATIOPÄÄLLIKKÖ, puupolttoaineet, Vapo Oy

Haemme Wood Fuels-organisaatioon operaatiopäällikköä, jonka päävastuualueena ovat puupolttoaineen hankinta, leimikoiden korjuun organisointi sekä kaukokuljetuksesta vastaaminen. Tehtävän hoitaminen onnistuu kotitoimistolta puunhankinta-alueella. Puunhankinta-alue koostuu Kouvolan ympäristökunnista. Sijaintipaikka voi olla myös Vapon toimipaikka Kaakkois- tai Etelä-Suomessa.

Operaatiopäällikkönä vastaat ja johdat puunhankintaa siten, että määrälliset, laadulliset ja kustannukselliset tavoitteet saavutetaan alueen tavoitteiden mukaisesti. Tämän lisäksi vastaat puuvarastojen ja puupolttoainevarastojen ylläpidosta tietojärjestelmissä. Tuet lisäksi omalla toiminnallasi ja tiedollasi tuotteen toimitusta yhdessä logistiikan toimitusketjun sekä yrittäjäverkoston kanssa.

Hakijalta odotamme:

  • vähintään viiden vuoden kokemusta puun ostosta suoraan metsänomistajilta ja puunhankinnasta yleisesti eri kumppaneilta
  • usean vuoden kokemusta ja tietämystä puun korjuusta ja raaka-aineen logistiikasta
  • hyvää esiintymiskykyä ja tuoretta tietämystä metsäalan kehityksestä
  • asiakasprosessien tuntemusta, sisältäen mm. puuvarastojen operatiivisen hallinnan ja energiapuun mittauksen sekä puun hankintajärjestelmien tuntemuksen
  • yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkintoa, esim. metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja.

Vapo tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana uuden puunhankintatoimintamallin käyttöönotossa sekä kasvattaa osaamistasi energiapuunhankintatoiminnassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona Engineeringiltä Kristiina Vormala, 040 837 4019, parhaiten tavoitettavissa torstaisin klo 13-14.

Hae tehtävään viimeistään 9.2.2021 Baronan sivuilla.

Tietoa yrityksestä

Vapo Oy

Vapon Energy-divisioonaan on keskitetty kotimaisten polttoaineiden myynti. Biofuels-liiketoiminta vastaa divisioonan energiapuun hankinnasta sekä pellettien raaka-aineen hankinnasta ja tuotannosta Suomessa. Tavoitteenamme on seuraavien vuosien aikana kasvattaa merkittävästi uusiutuvien biopolttoaineiden tarjontaan perustuvaa liiketoimintaa ja palveluita. Olemme osa kansainvälistä Vapo-konsernia, joka edistää liiketoiminnoillaan puhdasta ja vettä säästävää paikallista elintarviketuotantoa, tarjoaa paikallisia polttoaineita sekä lämmön- ja höyryntuotantoratkaisuja, kehittää uusia tuotteita saastuneen ympäristön puhdistamiseen sekä luo hyvinvointia työllistämällä, kierrättämällä ja luomalla viihtyisiä elinympäristöjä.