Operaatiopäällikkö

Vapo Oy:n Suomen organisaatiossa polttoaineiden tuotanto ja myynti sekä vastuu asiakkaista ja sidosryhmistä kuuluu viidelle asiakasalueelle, jotka ovat Itä, Kaakko, Lounas, Länsi ja Pohjoinen.

OPERAATIOPÄÄLLIKKÖ

Olet asiakasorientoitunut, organisointitaitoinen hyvä neuvottelija, jolla on kyky johtaa energiapuun tilaus-toimitusketjua asiakkaillemme Etelä-Suomessa, Päijät-Hämeessä.

Operaatiopäällikkönä johdat ja vastaat vastuualueesi yrittäjien toiminnasta ja kenttätoimintojen suunnittelusta ja toteuttamisesta sekä ympäristölupamääräysten noudattamisesta ja työturvallisuudesta.

Tehtävässä menestymisen kannalta odotamme sinulta kokemusta puu- ja energiamarkkinoista sekä asiakkuuksien hoidosta, tilaus- ja toimitusprosessiosaamista sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri AMK). Toimipaikka sovitaan erikseen, toimialue pääasiallisesti Päijät-Hämeessä.

Täytä hakemus 18.12.2016 mennessä osoitteessa www.vapo.fi/rekrytointi – Avoimet työpaikat.

Työnantajan kuvaus

Vapo Oy on Suomessa toimiva moderni asiantuntijayritys, joka tarjoaa energia-asiakkailleen kotimaisia turve- ja puupolttoaineita sekä näihin pohjautuvia energiaratkaisuja ja ympäristöturpeita. Tarjoamme monipuolisia ja laadukkaita asiantuntijapalveluita, suunnittelu- ja rakentamispalveluita sekä kunnossapitopalveluita luonnonvesien käsittelyyn. Vapo Ventures -yksikkö keskittyy Vapo Oy:n resursseihin ja osaamiseen perustuvien uusien liiketoimintojen kehittämiseen. Vapo-konsernin tuotevalikoimaan kuuluvat lisäksi Kekkilä ja Hasselfors Garden -brändien alla markkinoitavat puutarhatuotteet ja ympäristöliiketoimintaratkaisut. Markkina-alueellaan Vapo on tärkeä osa paikallista energiainfrastruktuuria. Suomen valtio omistaa emoyhtiö Vapo Oy:n osakkeista 50,1 % ja Suomen Energiavarat Oy 49,9 %.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Laitinen, puh. 050 544 0864, pe 9.12.2016 klo 12-16 ja ma 12.12.2016 klo 8-11.