Operaatiovastaava

operaatiovastaavan tehtävänä on erilaisten puustonkäsittelyhankkeiden suunnittelu ja toteutus, metsäteiden perusparannuksen valtakunnallinen myynti ja operatiivinen toteutus sekä muut erikseen määriteltävät tehtävät.
Tehtävä täytetään mahdollisimman nopeasti hakijan toiveiden mukaisesti.

Palkkaus on Meto – Metsäteollisuus- työehtosopimuksen mukainen.

Hakijalta edellytämme AMK-tason (metsätalousinsinööri) koulutusta, positiivista asennetta ja matkustushalukkuutta kotimaassa erilaisten työtehtävien parissa. Matkustuspäivien vastapainona toimistopäivinä Sinulla on mahdollisuus etätöihin.
Voit olla joko kokenut metsäalan ammattilainen tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä, tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja etenemismahdollisuuden tavanomaisuudesta poikkeavien metsäalan tehtävien parissa. Niistä löytyy lisätietoja osoitteesta www.temepa.fi.

Työnantajan kuvaus

TeMePa Infra Oy on Teollisuuden Metsäpalvelu Oy:n omistama tytäryhtiö. Yhtiö suunnittelee ja toteuttaa erilaisia puustonkäsittelyhankkeita, kulotuksia ja metsäteiden perusparannuksia. TeMePa- yhtiöiden liikevaihto on vuositasolla keskimäärin n. 5 milj. euroa ja ne työllistävät vuositasolla n. 150 henkilöä joko työntekijänä, yrittäjänä tai heidän työntekijöinään. TeMePa on yksi Suomen suurimmista yksityisistä metsäpalveluyhtiöistä.

Lisätietoja antaa

Toimitusjohtaja Jukka Koivumäki
jukka.koivumaki@temepa.fi
0407170085