Opettaja, koneellinen puunkorjuu (Ulvila)

WINNOVASSA ON SUUNTA ETEENPÄIN!

Arvomme ovat YHTEISTYÖ, KEHITTÄMINEN, TURVALLISUUS, IHMISLÄHEISYYS JA PALVELU.

Menestymisemme kulmakivi on WinNovalainen kulttuuri, joka muodostuu vahvasta palvelu- ja turvallisuusasenteesta sekä yhteisestä tekemisestä ja verkostoitumisesta. Motivoitunut, osaava ja yhteisesti sovittuihin toimintaperiaatteisiin sitoutunut henkilöstö luo puolestaan perustan terveelliselle, turvalliselle sekä viihtyisälle opiskelu-, työ- ja elinympäristöllemme.

Etsimme koneellisen puunkorjuun opettajaa vakituiseen työsuhteeseen WinNovan Ulvilan toimipisteeseen (Metsäopisto). Työ alkaa 1.10.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtäviäsi ovat:
Koneellisen puunkorjuun opettajan tehtävät, vastuualueena harvesterien ja kuormatraktorien opetuksen järjestäminen ja kehittäminen.

Sinulla on työkokemusta metsäkoneenkuljettajan tehtävistä ja täytät opettajan työssä vaadittavat kelpoisuusehdot. Lisäksi tehtävässä on hyötyä, WoodForce- metsätietojärjestelmän käyttöosaamisesta, käyttökokemuksesta eri konevalmistajien konekalustosta ja niiden järjestelmistä, hyvät verkostot, opetus-, ohjaus- tai koulutuskokemus, tunnet PEFC ja FSC sertifikaatit ja nykyaikaiset puunkorjuun vaatimukset.

Opettajan tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuudesta annetun asetuksen 986/1998 mukaan. Kelpoisuuden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena enintään vuodeksi. Jos opettajan kelpoisuudesta puuttuu vain opettajan pedagogiset opinnot ja henkilö on jo hyväksytty opiskelemaan ao. opintoja, voidaan hänet ottaa tehtävään 1-3 vuoden määräajaksi.

Haluamme ottaa sinut terveelliseen ja turvalliseen työ- ja oppimisympäristöön, joten edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä todistusta huumausainetestistä yksityisyyden suojasta työelämässä annetun lain (759/2004) mukaisesti ja rikostaustaotetta lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukaisesti. Työhöntulotarkastus ja huumausainetesti tehdään tehtävän jo alettua koeaikana, rikostaustaotteen hakee palkattava työntekijä oma-aloitteisesti.

Tehtävässä on 6 kk koeaika.
Palkkauksessa ja työehdoissa noudatamme AVAINOTES(liite10) työehtosopimusta.

Hakemukset jätetään oheisen linkin kautta 29.8.2021 klo 16 mennessä. https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/opettaja-koneellinen-puunkorjuu-376903-2/

Työnantajan kuvaus

Länsirannikon Koulutus Oy WinNova järjestää toisen asteen ammatillista perus-, lisä- ja täydennyskoulutusta, oppisopimuskoulutusta sekä muuta ammatillista koulutusta. Työelämän kehittäminen on ammattikoulutuksen ohella keskeinen ydintehtävä.

WinNovan työelämälle suunnatuissa palveluissa yhdistyvät ammatillisen koulutuksen vahva osaaminen sekä pitkäaikainen kokemus yrityksille ja julkisen sektorin työyhteisöille tarjottavista koulutus- ja kehittämispalveluista.

Lisätietoja antaa

Koulutuspäällikkö Juho Salmi (Yhteydenotot arkisin klo 13:00-16:00)
juho.salmi@winnova.fi
044 455 7324