Ostopäällikkö Lapin sekä Etelä-Pohjanmaan alueille

Keitele Group on vakavarainen puutuotealan yksityinen yritys, joka jalostaa korkealaatuisesta suomalaisesta tukkiraaka-aineesta asiakaslähtöistä sahatavaraa ja jatkojalosteita. Keitele Groupin liikevaihto tilikaudella 2021 oli noin 356 miljoonaa euroa. Palveluksessamme on yli 500 puualan ammattilaista. Uudet Keiteleellä, Kemijärvellä ja Alajärvellä sijaitsevat tuotantolaitoksemme edustavat alan huippua Euroopassa. Tuotamme vuodessa 1.000.000 m3 sahatavaraa ja 450.000 m3 jatkojalosteita. Liiketoimintamme on vahvalla kasvu-uralla.

 

Puunhankintayhtiömme Keitele Forest Oy vastaa sahojemme puuhuollosta.

Haemme

Ostopäällikköä Lapin sekä Etelä-Pohjanmaan alueille

Ostopäällikkönä toimit suorana esihenkilönä alueen noin kymmenelle hankintaesimiehelle. Työssäsi tuet hankintaesimiesten työtä ja autat heitä onnistumaan työssään, tehtävänäsi on seurata mm. ostotavoitteita ja niiden täyttymistä kunkin hankintaesimiehen alueella. Hankintaesimiesjoukon johtaminen edellyttää sinulta vahvaa esihenkilökokemusta ja jämäkkää otetta tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi omalla puunhankinnan kokemuksellasi pääset edistämään koko alueen puunhankintaa ja innostamaan tiimiä yhä parempiin tuloksiin.

Tehtävässä työskentelet siis tiiviissä yhteistyössä hankintaesimiesten kanssa, joten työ edellyttää matkustusvalmiutta viikoittain. Työpisteesi sijainti on sovittavissa ja halutessasi myös hybridityö on mahdollista.

Tarkempia tietoja Etelä-Pohjanmaan paikasta: https://tyopaikat.eezy.fi/fi/tyopaikat/92rq

Tarkempia tietoja Lapin paikasta: https://tyopaikat.eezy.fi/fi/tyopaikat/Avyz

Odotamme sinulta

  • Soveltuvaa metsäalan tutkintoa tai muu soveltuva koulutus
  • Kokemusta alalta erityisesti puunhankinnan operatiivisista tehtävistä
  • Vahvaa esihenkilökokemusta ja kykyä johtaa analyyttisesti lukujen kautta
  • Aktiivista, sosiaalista sekä jämäkkää otetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme

  • Erinomaisen mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi ja esihenkilötaitojasi Keiteleen uudessa ostopäällikön tehtävässä
  • Voimakkaasti kehittyvän, dynaamisen ja hyvin johdetun työympäristön tukemaan tuloshakuisia tavoitteita

Haku on auki 27.11.2022 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa Keitele Forestin metsäpäällikkö Ilpo Pentinpuro p. 040 595 3006 tai rekrytoinnista vastaava Eezy Personnelin konsultti Tommi Hakanpää p. 050 476 2039.