Ostopäällikkö, Lappi

Haemme aktiivista, vahvan puunhankinnan osaamisen hankkinutta henkilöä ostopäälliköksi Lapin tiimiin nykyisen ostopäällikön siirtyessä yrityksemme sisällä toiseen tehtävään Oulun tehtaamme investointiprojektin myötä. Toimistopaikkasi voidaan sopia joustavasti Lapin ja Oulun alueelle.

Työtä paremman ilmaston puolesta. Joka päivä.  

Lapin tiimin ostopäällikkönä toimit tiimisi metsäasiantuntijoiden esihenkilönä ja vastaat yksityismetsien puukaupan ja metsäpalvelujen myynnin sekä asiakkuuksien hoidon suunnittelusta ja johtamisesta. Vastuullesi kuuluu myös B2B-asiakkuuksia.

Ostopäällikön roolissa varmistat, että puunhankinnassa ja metsäpalveluiden myynnissä toimitaan vastuullisesti ja turvallisesti yhteisiä toimintatapoja noudattaen. Markkinoinnin ja viestinnän keinojen ymmärrys ja osaaminen edesauttavat menestymistä roolissasi. Kuulut Pohjois-Suomen alueen johtotiimiin ja raportoit aluejohtajalle. Johtotiimissä pääset vaikuttamaan ja kehittämään koko alueen toimintaa, johon keskeisesti liittyy mm. investointimme Oulun tehtaaseen.

Millaista osaajaa etsimme?

Sinulla on soveltuva metsäalan koulutus, puunhankinnan kokemusta ja liiketoiminnan ymmärrystä. Sinulla on erinomaiset viestintätaidot, ja yhteistyösi sekä sisäisten että ulkoisten sidosryhmien kanssa on sujuvaa. Aiempi kokemus esihenkilönä toimimisesta ja valmentavasta johtamisesta on eduksi tehtävässä. Sinulla on hyvä suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito, hyvä englannin kielen taito katsotaan eduksi. Vahvan paineensietokyvyn lisäksi sinulla on tulos- ja tavoiteorientoitunut työskentelyote.

Mitä tarjoamme? 

Liittymällä joukkoomme pääset osaksi kannustavaa työyhteisöämme, joka tukee sinua ammatillisessa kehittymisessä. Samalla pääset edistämään uusiutuvaa, monimuotoista ja vastuullista tulevaisuutta. Meille on tärkeintä, että jokainen meistä pääsee terveenä kotiin joka päivä. Siksi fyysisestä ja henkisestä turvallisuudesta huolehditaan meillä päivittäin. Tarjoamme myös ison talon edut ja monipuoliset kehitysmahdollisuudet urallasi eteenpäin.

Kuinka voit hakea tehtävää?     

Voit lähettää meille hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta: https://jobs.storaenso.com/job-invite/7456/

Luemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 4.12. mennessä.

Rekrytointiprosessin aikana voimme tehdä myös tausta-, referenssi- ja terveystarkastuksia sekä huumausainetestin. Voit lukea lisää rekrytointiprosessistamme urasivuiltamme.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit olla yhteydessä aluejohtaja Jyri Änäkkälään, p. 0406316763, jyri.anakkala@storaenso.com, tai rekrytointiasiantuntija Tiina Valantoon, tiina.valanto@storaenso.com.

 

Forest-divisioona luo arvoa vastuullisella metsänhoidolla, kilpailukykyisellä puunhankinnalla ja innovaatioilla. Ne ovat Stora Enson uusiutuvien ratkaisujen perusta. Divisioonaan kuuluvat Stora Enson metsäomaisuus Ruotsissa ja 41 prosentin osuus Tornatorista, jonka metsät sijaitsevat pääosin Suomessa. Divisioona vastaa myös puunhankinnasta Pohjoismaiden ja Baltian toiminnoille sekä yritysasiakkaille. Stora Enso on yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista.

Uskomme, että monimuotoisuus parantaa kilpailukykyämme ja päätöksentekoamme. Innovaatiot tehdään yhdessä. Monimuotoisuus tuo työtiimeihin laajempaa näkemystä ja haastaa ajatteluamme. Ponnistelemme yhdessä työpaikkojemme monimuotoisuuden, osallistavuuden ja tasa-arvoisuuden eteen ja toivotamme tervetulleiksi eri taustoista tulevat hakijat. Stora Enso on yhtäläiset mahdollisuudet tarjoava työnantaja, ja noudatamme toiminnassamme syrjimättömyyttä. Emme hyväksy minkäänlaista häirintää.

Työnantajan kuvaus

Stora Enso on pakkaus , biomateriaali , puutuote ja paperiteollisuuden uusiutuvien tuotteiden maailmanlaajuinen toimittaja osana biotaloutta. Stora Enso on myös yksi maailman suurimmista yksityisistä metsänomistajista. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan uusiutumattomista materiaaleista, voidaan huomenna tehdä puusta. Vastuullisuus on keskeinen osa Stora Enson strategiaa ja liiketoimintakäytäntöjä.

Vähähiiliset, kuitupohjaiset tuotteemme ovat uusiutuvia ja kierrätettäviä. Ne tarjoavat ratkaisuja ilmastonmuutokseen, edistävät positiivisia ympäristövaikutuksia ja auttavat asiakkaitamme tekemään ympäristöystävällisiä valintoja. Stora Enso työllistää noin 22 000 henkilöä. Stora Enson osakkeet noteerataan Helsingin (STEAV, STERV) ja Tukholman (STE A, STE R) arvopaperipörsseissä. Lisäksi Stora Enson ADR todistuksilla käydään kauppaa Yhdysvalloissa.

Lisätietoja antaa

Jyri Änäkkälä
jyri.anakkala@storaenso.com
0406316763