Senior Manager, Private Sourcing

Haemme nyt yksityispuukaupan päällikköä UPM Metsän yksityispuukauppaorganisaatioon.

Terveiset tulevalta työkaveriltasi esihenkilöltä

”Haen tiimiini avainpelaajaa. Kotimaan puumarkkinassa onnistuminen kestävästi on meille asia numero yksi. Siksi panostamme vahvasti puumarkkinaympäristön analysointiin sekä toimintamme kehittämiseen. Täällä pääset jättämään oman jälkesi kotimaan puumarkkinassa!” – Janne Kiiliäinen, yksityispuukaupan johtaja

Mitä teet

Työsi tarkoitus on mahdollistaa UPM:n onnistuminen yksityispuumarkkinassa tuottamalla laadukkaita puumarkkina-analyysejä ja näistä johdettuja toimenpiteitä. Sinun ja asiantuntijatiimisi tehtävänä on määrittää UPM:n yksityispuukaupan keskeiset tavoitteet osana puunhankinnan suunnittelua. Työtehtäviisi kuuluu esimerkiksi puumarkkinatilanteen raportointia, ennustamista, analysointia sekä erilaisten toimenpidevaihtoehtojen luontia. Vastuullasi on myös puukaupan sekä sen seurannan ja analysoinnin kehittäminen nykyaikaisia työkaluja hyödyntäen.

Kuka olet

Sinulla on vahva osaaminen kotimaan yksityispuumarkkinasta, puunhankinnan arvoketjusta sekä edistyneiden analysointi- ja raportointityövälineiden käytöstä. Olet analyyttinen ja hyvä hahmottamaan isoja kokonaisuuksia. Vahvat tiedonkäsittelytaitosi pohjautuvat esimerkiksi ylempään korkeakoulututkintoon. Nautit systemaattisesta työskentelystä vahvalla kehittämisorientaatiolla. Vaikuttamistaitojesi avulla saat vietyä toimenpiteet käytäntöön asti. Johdat tiimiäsi tavoitteellisesti ja valmentavalla otteella. Mikäli myös digitalisaatio ja tekoäly herättävät sinussa erityistä innostusta, tässä saattaa olla seuraava mielenkiintoinen tehtävä työurallasi.

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Kiiliäinen, yksityispuukaupan johtaja, janne.kiiliainen@upm.com tai puh. +358408408501.

Lähetäthän hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 21.9.2023.

UPM Careers (myworkdayjobs.com)

Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Huomaathan, että käymme hakemuksia läpi hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Janne Kiiliäinen
+358408408501