PALKKA- JA JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAKSI Tapioon

Etsimme palkka- ja järjestelmäasiantuntijaa vahvistamaan Tapio-konsernin hallintoa ja tukemaan esihenkilöidemme arkea.

Palkka- ja järjestelmäasiantuntijana vastuullesi kuuluu ulkoistetun palkanlaskentamme yhteyshenkilönä toimiminen, tunti- ja kk-palkkojemme sekä palkkioidemme maksatusaineistojen koonti, tarkistus ja hyväksyntä sekä muut palkanmaksuun liittyvät tehtävät. Vastuullasi on myös HR-järjestelmän pääkäyttäjätehtävät, HR-prosessien ja tietojärjestelmien kehitys​, työsuhde- ja henkilötietojen ylläpito​, poissaolo-, loma- ja työaikatietojen seuranta​ sekä käyttäjien ohjeistus ja raportointi.

Tehtäviisi kuuluu myös esihenkilöiden ja henkilöstön ohjeistaminen ja neuvonta erilaisissa työsuhdeasioissa, sekä osallistuminen uusien työntekijöiden perehdyttämiseen. Palkka- ja järjestelmäasiantuntijan tehtävän sisältöä voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen ja kiinnostuksenkohteiden mukaan.

Eväät tehtävässä menestymiseen

  • Olet asiakaspalveluhenkinen ja numerotarkka henkilöstöalan ammattilainen. Toivomme, että sinulla on muutaman vuoden kokemus erilaisten operatiivisten henkilöstöasioiden ja palkkayhteyshenkilön tehtävien hoitamisesta sekä työehtosopimusten tulkinnasta.
  • Arvostamme positiivista asennettasi, mutkatonta tiimityöskentelytaitoasi sekä hyviä vuorovaikutustaitojasi. Sinulla on hyvä paineensietokyky. Olet tottunut työskentelemään hyväntuulisena nopeasti muuttuvissa tilanteissa, kiireenkin keskellä.
  • Sinulla on myös valmiudet itsenäiseen ongelmanratkaisuun ja persoonana olet tarkka ja täsmällinen.
  • Toivomme, että sinulla on aito halu kehittää työtäsi ja työyhteisöäsi sekä tahto saattaa asiat loppuun asti.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. tradenomi tai opistoasteen tutkinto) ja taidat tavallisimmat toimisto-ohjelmat (kuten word ja excel) ja käytät rohkeasti erilaisia järjestelmiä. Käytössämme on mm. Mepcon työpäytäsovellus, Visma Sign, Contract Zen ja Heeros.
  • Viestit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisessa metsäalan asiantuntijayhteisössä, kattavat henkilöstöedut sekä mukavan ja mutkattoman työyhteisön. Toimistomme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Pasilassa (kauppakeskus Triplan vieressä), mutta meillä on mahdollisuus työskennellä osin myös etänä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen osoitteeseen rekrytointi@tapio.fi viimeistään 21.5.2023 mennessä. Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi viipymättä.

Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöpäällikkö Paula Rönneikkö (p. 0400 445628 / paula.ronneikko@tapio.fi).

Työnantajan kuvaus

Tapio on metsän, luonnon ja paikkatiedon asiantuntija – Metsäntuntija. Tarjoamme luotettavaa, tutkimukseen perustuvaa tietoa ja asiantuntijapalveluita, tehokkaita ratkaisuja sekä työvälineitä metsien kestävään hyödyntämiseen. Tapio-konserniin kuuluvat emoyhtiö Tapio Oy sekä tytäryhtiö Tapio Palvelut Oy. Tunnetuimmat brändimme ovat Tapio, Metsälehti ja Karttakeskus.

Lisätietoja antaa

Paula Rönneikkö
paula.ronneikko@tapio.fi
0400 445628