PALVELUASIANTUNTIJA, Espoo/Lohja/Turku

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

Etsimme joukkoomme

PALVELUASIANTUNTIJAA

määräaikaiseen tehtävään, jonka toimipaikka on valintasi mukaan joko Lohja, Turku tai Espoo

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Palveluasiantuntijana vastaat jäsen- ja toimistopalvelun hoitamisesta kahdella hankintapiirillä, Lohjalla tai Turussa sekä Espoon palvelutoimistossa. Tehtäväsi ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Kuulut valtakunnalliseen asiakaspalvelutiimiin ja neuvot metsänomistajia erityisesti Metsäliitto Osuuskunnan jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Raportoit markkinointipäällikölle. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.8.2023 saakka.

Toimipaikkasi on joko Lohjan, Turun tai Espoon palvelutoimisto. Toisella toimistolla työskentelet kerran viikossa. Olet tärkeä osa piirien yli 40 ammattilaisen työyhteisöä ja keskeinen yhteyshenkilö sekä oman organisaation päivittäisessä toiminnassa, että ulkoisten sidosryhmien suuntaan.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja palveluhenkisyyttä. Viihdyt käytännön vaihtelevissa ja ajoittain haastavissakin tilanteissa. Olet myös hyvä organisoimaan omaa työtäsi. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on sinulle eduksi. Lisäksi edellytämme suomen- ja ruotsinkielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista. Tehtävä edellyttää säännöllisiä työmatkoja.

Miksi Metsä?

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Katri Sedoff, p. 040 86 44553, sähköposti katri.sedoff@metsagroup.com.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 11.9.2022 saakka. Menestystä hakuun!

 

https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx