PALVELUASIANTUNTIJA (Mikkeli)

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

Etsimme joukkoomme

PALVELUASIANTUNTIJAA keskitettyihin palveluihin Mikkeliin

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2023 saakka.

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Palveluasiantuntijana vastaat Puukaupan ja metsäpalveluiden Smartum-etujen hallinnoinnista sekä turvavarusteiden ja työasujen tilauksista. Lisäksi kuulut valtakunnalliseen asiakaspalvelutiimiin ja neuvot metsänomistajia ja metsäasiantuntijoitamme erityisesti Metsäliitto Osuuskunnan jäsenyyteen liittyvissä asioissa. Tehtäväsi ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Raportoit markkinointipäällikölle.

Toimipaikkasi on Mikkelin palvelutoimisto. Olet keskeinen yhteyshenkilö sekä oman organisaation päivittäisessä toiminnassa, että ulkoisten sidosryhmien suuntaan.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja palveluhenkisyyttä. Viihdyt käytännön vaihtelevissa ja ajoittain haastavissakin tilanteissa. Olet myös hyvä organisoimaan omaa työtäsi. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä on sinulle eduksi. Lisäksi edellytämme suomenkielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista.

Miksi Metsä?

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Katri Sedoff, p. 040 86 44553.

Anonyymi rekrytointi – näin se etenee

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin.

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti.

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.

Lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/toissa-metsassa/anonyymi-rekrytointi-metsa-groupissa/

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä viimeistään 27.12.2022. Liitä mukaan ansioluettelosi. Onnea hakuun!

https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx