PALVELUASIANTUNTIJOITA, jäsenpalvelut

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti.

Etsimme joukkoomme

PALVELUASIANTUNTIJOITA

jäsenpalveluiden asiakaspalveluryhmään. Avoimia paikkoja on kolme:

  1. Vakituinen tehtävä
  2. Määräaikainen tehtävä 28.2.2025 saakka
  3. Vuorotteluvapaan sijaisuus huhti – elokuu 2024

Yhdellä hakemuksella voit hakea yhtä tai useampaa tehtävää. Huomioithan että vuorotteluvapaan sijaisen täytyy täyttää TE-toimiston ehdot ja hakijan tulee itse tarkistaa ne. Lue lisää tästä linkistä: https://toimistot.te-palvelut.fi/vuorotteluvapaa


Sinun roolisi tulevaisuuden Metsä Groupissa

Palveluasiantuntijana pidät yhteyttä metsänomistajiin kasvotusten, kirjeitse, puhelimitse, sähköpostitse, chatissa sekä Facebookissa. Osa työtäsi on kontaktoida metsänomistajia puhelimitse. Tuet asiakkaitamme myös sähköisessä asioinnissa. Asiakaskunta koostuu sekä suomen- että ruotsinkielisistä asiakkaista. Yhteen avoimeen positioon liittyy myös sisäisten tapahtumien järjestäminen yhdessä paikallistiimien kanssa.

Olet tärkeä osa 14 hengen asiakaspalveluryhmää, jossa palvellaan metsänomistajia ympäri Suomen. Palveluasiantuntijat voivat tehdä työtään eri puolilta Suomea, joten toimipaikkasi on jokin Metsä Groupin Puunhankinnan ja metsäpalveluiden lukuisista toimipaikoista. Raportoit tehtävässäsi joko vastaavalle palveluasiantuntijalle tai markkinoinnin asiantuntijalle.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky itsenäiseen ja tulokselliseen työhön. Arvostamme tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja palveluhenkisyyttä. Viihdyt käytännön vaihtelevissa ja ajoittain haastavissakin tilanteissa. Olet myös hyvä organisoimaan omaa työtäsi. Edellytämme suomenkielen hyvää suullista ja kirjallista osaamista. Ruotsinkielen taito ja aiempi kokemus vastaavista tehtävistä ovat sinulle eduksi.

Miksi Metsä Group?

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsänomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsä Groupissa? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointipäällikkö Katri Sedoff p. 040 864 4553.

Anonyymi rekrytointi – näin se etenee ​

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyymisti. Sen vuoksi hakijan henkilötiedoista piilotetaan rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, yhteystiedot, sukupuoli, äidinkieli, opintojen ajankohdat ja oppilaitoksen nimi. Myös liitetiedostot (ansioluettelot) on piilotettu. Rekrytointia hoitavilla HR-henkilöillä on pääsy hakijoiden yhteystietoihin siinä vaiheessa, kun hakijoita aletaan kutsua haastatteluihin. ​

Järjestelmämme ohjaa sinua hakemuksen täyttämisessä. Sinulta kysytään henkilötietoja, mutta kaikki yllä mainittu tieto on piilotettu rekrytoijilta haastatteluvaiheeseen asti. ​

Hakulomakkeella on kysymyksiä, jotka auttavat sinua tuomaan osaamistasi ja kokemustasi esille anonyymisti. Vastaa kaikkiin kysymyksiin, jotta osaamisesi tulee esille. Voit liittää hakemukseesi ansioluettelon, mutta se on piilotettu rekrytoinnin alkuvaiheessa. Jos saat kutsun haastatteluun, saavat rekrytoijat ansioluettelosi nähtäville haastattelun tueksi.​

Katso video ja lue lisää anonyymistä rekrytoinnistamme www.metsagroup.com/anonyymirekrytointi.

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 5.4.2024 saakka. Menestystä hakuun!

https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx