PALVELUNEUVOJA

Metsä Forest on markkinajohtaja puukaupassa ja metsäenergiassa Suomessa. Se vastaa Metsä Groupin puunhankinnasta ja tarjoaa emoyhtiö Metsäliitto Osuuskunnan omistajajäsenille kattavat puukaupan sekä metsän- ja luonnonhoidon palvelut. Metsäliitto Osuuskuntaan kuuluu noin 103 000 metsänomistajaa, jotka omistavat yhteensä noin puolet Suomen yksityismetsistä. Metsä Forestin liikevaihto vuonna 2019 oli 2,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 840 henkilöä. www.metsaforest.com

Etsimme joukkoomme

PALVELUNEUVOJAA

Lappeenrannan palvelutoimistoon

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Tehtäviisi kuuluvat Lappeenrannan hankintapiirin jäsen-, talous- ja toimistopalveluiden hoitaminen. Toimistopaikkasi on Lappeenrannan palvelutoimisto.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja erinomaiset vuorovaikutustaidot. Olet työssäsi tarkka, oma-aloitteinen, luotettava ja palveluhenkinen. Viihdyt käytännön vaihtelevissa ja ajoittain haastavissakin tilanteissa ja omaat hyvän organisointikyvyn.

Miksi Metsä?

Meillä on katseet korkealla ja jalat tukevasti suomalaisessa metsässä. Tiedämme, että maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykäs ja kestävä käyttö on hyväksi maailmalle.

Tutustu arvoketjumme alkupäähän: Puunhankinnan ja metsäpalveluiden vastuullista osaamista.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa piiripäällikkö Jari Makkonen, p. 0500 152 832, sähköposti jari.makkonen@metsagroup.com

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 30.10.2020 saakka. Menestystä hakuun!

https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx

Metsä Group on vastuullisen biotalouden edelläkävijä, jonka tuotteiden pääraaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Keskitymme puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin.

Metsä Groupin liikevaihto vuonna 2019 oli 5,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 9 300 henkilöä.  Metsä Groupin emoyritys on Metsäliitto Osuuskunta, jonka omistaa noin 103 000 suomalaista metsänomistajaa.