PALVELUNEUVOJA, JYVÄSKYLÄ

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta torjuvassa työssä.

Etsimme joukkoomme, määräaikaiseen työsuhteeseen

PALVELUNEUVOJAA

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä

Palveluneuvojana vastaat jäsen-, talous- ja toimistopalvelun hoitamisesta Jyväskylän hankintapiirillä. Tehtäväsi ovat vaihtelevia ja monipuolisia. Kuulut valtakunnalliseen asiakaspalvelutiimiin ja neuvot metsänomistajia erityisesti Metsäliitto Osuuskunnan jäsenyyteen liittyvissä asioissa.
Toimipaikkasi on Jyväskylän palvelutoimisto, jossa tekee töitä osaava tiimi. Olet tärkeä osa Jyväskylän piirin yli 30 ammattilaisen työyhteisöä ja keskeinen yhteyshenkilö sekä oman organisaation päivittäisessä toiminnassa, että ulkoisten sidosryhmien suuntaan.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus ajalle 1.11.2021 – 30.6.2023.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Arvostamme tarkkuutta, oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja palveluhenkisyyttä. Viihdyt käytännön vaihtelevissa ja ajoittain haastavissakin tilanteissa. Olet myös hyvä organisoimaan omaa työtäsi.

Miksi Metsä?

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Millaista on tehdä uraa uudistuvassa Metsässä? Soita ja kysy lisää.

Lisätietoja tehtävästä antaa piiripäällikkö Antti Heinonen, p. 050 383 6174, sähköposti antti.heinonen@metsagroup.com

Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Haku on auki 4.10.2021 saakka. Menestystä hakuun!

https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx