Piiripäällikkö, Lohjan hankintapiiri

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut vastaa metsänomistajille tarjottavista palveluista ja niiden kehittämisestä. Hankimme kaiken Metsä Groupin käyttämän puun. Metsäammattilaistemme osaava joukko toimii koko maassa ja he pitävät huolta meille kaikkein tärkeimmästä: omistajajäsenistämme ja heidän metsistään. Haluamme olla kestävän metsätalouden edelläkävijä.

Metsä Groupin työyhteisö on tiivis ja yhteen hitsautunut joukko innostuneita ammattilaisia, joilla on avainrooli ilmastonmuutosta hidastavassa ja metsäluonnon monimuotoisuutta turvaavassa työssä.

Nyt haemme

PIIRIPÄÄLLIKKÖÄ

Lohjan hankintapiirille

Sinun roolisi tulevaisuuden Metsässä?

Haemme piiripäällikköä Lohjan hankintapiirille vastaamaan hankintapiirin johtamisesta ja operatiivisesta toiminnasta. Piiripäällikön vastuualueeseen kuuluvat hankintapiirin puukaupan ja metsäpalveluiden myynnin johtaminen, asiakaskokemus sekä piirin taloudellinen kokonaisvastuu.

Piirin organisaatioon kuuluvat piiripäällikön lisäksi hankintapiirin metsäasiantuntijat sekä palveluneuvoja. Tehtävään kuuluu lisäksi jäsen- ja sidosryhmäsuhteiden hoitamista sekä tiedotusta ja markkinointia.

Tehtävässä raportoit puukauppa- ja metsäpalveluista vastaavalle johtajalle.

Toimipaikka on Lohjan palvelutoimisto.

Parhaat edellytykset tehtävässä onnistumiseen?

Edellytämme hakijoilta hyviä lähijohtamis- ja vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työhön sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Arvostamme vankkaa alan osaamista. Englanninkielen taito ja aiempi kokemus lähijohtamisesta katsotaan eduksi.

Miksi Metsä?

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut on satojen metsäammattilaisten reipas ja aikaansaava työyhteisö, jossa ideat viedään käytäntöön. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista ja palkitsemme hyvin tehdystä työstä. Tarjoamme ison organisaation edut ja hyvät mahdollisuuden tehtäväkiertoon. Metsäammattilaisillamme on käytössään erinomaiset ICT-työkalut.

Metsä Group on metsäomistajien omistama yritys, joka investoi Suomeen ja tekee joka päivä työtä ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Vastuullinen toiminta ja metsien kestävä kasvu on tulevaisuuden turva.

Lue ammattilaistemme uratarinoita verkkosivuiltamme.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa puukaupasta ja metsäpalveluista vastaava johtaja Jani Riissanen. Tavoitat hänet parhaiten 23.12. klo 9 -14, puh. 050  598 8714.

Hae paikkaa?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Jos et ole vielä täyttänyt tietojasi Ura-osioon Workday-profiilissasi, siirry omaan profiiliisi ja täytä tietosi työhistorian ja koulutuksen osalta. Palaa sitten hakusivulle.

Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi. Hae paikkaa viimeistään 3.1.2022. Menestystä hakuun!

https://www.metsagroup.com/fi/ura-metsassa/avoimet-tyopaikat/Pages/default.aspx