Projektiasiantuntija

Haemme Metsänhoitoyhdistys Kymenlaaksoon

Projektiasiantuntijaa

vetämään Metsänpeitto – Green Deal Kymenlaakso -hanketta. Työsuhde on määräaikainen 31.5.2023 saakka.

Oletko pedantti idealisti? Kokonaisuuksia hallitseva persoona, jolla on taito olla läsnä? Nautit luonnosta ja haluat kantaa kortesi kekoon ilmastonmuutoksen vastaisessa työssä?

Jos edellinen natsasi: Tervetuloa työpaikkaan, jossa sinua odottaa puhdas pöytä Inkeroisissa ja väljät raamit! Pääset ratkomaan projektihallinnan pähkinöitä ja toteuttamaan ihmiskunnalle merkityksellistä hanketta.

Työtehtäväsi pähkinänkuoressa

  • olet vastuuhenkilö Metsänpeitto – Green Deal Kymenlaakso -hankkeessa
  • kartoitat hankkeen kohteita maastossa olemassa olevien data-aineistojen avulla
  • teet metsityssuunnitelmia ja esittelet ne maanomistajille, tavoitteenasi kasvattaa metsityspinta-alaa maakunnassamme
  • viestit hankkeesta aktiivisesti sidosryhmille
  • raportoit hankkeen etenemisestä seurantaryhmälle.

Et ole haasteiden kanssa yksin vaan apunasi on hankkeen sorvannut metsäasiantuntija Terhi ja viestinnässä sinua tukee viestintäasiantuntija Sanna. Koko asiantuntijakaartimme on myös tukenasi työn eri käänteissä – valmiina oppimaan uutta myös sinulta. Tarjoamme Meto TES:n mukaisen palkan, kattavat työterveyspalvelut, mahdollisuuden osittaiseen etätyöskentelyyn sekä joustavat työajat.

Toiveiden tynnyri osaamisestasi

Tiukkojen hakukriteerien sijaan haluamme antaa väljät raamit myös hakuvaiheessa. Toivomme soveltuvaa korkeakoulutusta, mutta ennen kaikkea arvostamme, että sinulla on konkreettista näyttöä kokemuksesta, jota tulevassa projektityössä voit soveltaa onnistuneesti. Tärkeintä meille on löytää tyyppi, joka ottaa projektin haltuunsa vahvasti. Toivomme myös hyviä tietoteknisiä perustaitoja sekä kykyä opetella uutta.

Lähetä hakemus

Lähetä hakemuksesi CV:n kera 1.10. mennessä osoitteeseen panu.pettinen@mhy.fi. Sähköpostin aihekenttään ”Hakemus projektiasiantuntijaksi”. Lisätietoja antaa johtaja Panu Pettinen, 050 549 8782, panu.pettinen@mhy.fi

Mikä on Metsänpeitto?

Metsänpeitto-Green Deal Kymenlaakso hanke keskittyy Euroopan Green Deal-sopimuksen mukaisesti estämään metsäkatoa ja siten hillitsemään ilmastonmuutosta Kymenlaakson alueella. Hankkeessa pyritään konkretiaan selvittämällä metsitettävissä olevia metsätalouden ulkopuolisia alueita Kymenlaaksossa, tekemällä niille metsityssuunnitelmia ja tilastoimalla metsitetyksi saatujen alueiden määrä.

Mikä on Mhy Kymenlaakso?

Metsänhoitoyhdistys Kymenlaakso on metsänomistajien oma yhdistys, jonka tarkoitus on olla tukena kaikissa metsänomistajan tarpeissa. Olemme kehittyvä yhdistys ja taloutemme on vakaalla pohjalla. Työllistämme 25 toimihenkilöä ja yli 60 yrittäjää toimialueellamme Kotkassa, Kouvolassa, Iitissä, Pyhtäällä ja Loviisassa.