PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Olemme sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Työmme elintärkeiden verkkoyhteyksien takaamisessa on keskiössä, kun Suomi tähtää hiilineutraaliksi tulevien vuosien aikana. Toimintamme ulottuu Suomen lähes joka kolkkaan ja meillä on vastuu ja mahdollisuus osaltamme tehdä valintoja, jotka ovat ympäristön kannalta aina vain kestävämpiä. Meillä on noin 5000 työntekijää, joista Suomessa noin 1500.

Lue lisää Eltelistä työnantajana täältä: https://www.eltelnetworks.fi/ura-eltelilla/

Haemme Eltel Networks Oy:n Power-liiketoimintayksikköön PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ voimansiirron kasvustonkäsittelyprojekteihin. Työpaikka sijoittuu sopimuksen mukaan Eltelin Lahden, Jyväskylän, Kuopion, Varkauden tai Mikkelin toimipisteeseen, mutta työ edellyttää matkustusvalmiutta kotimaassa. Eltelillä on myös joustavat etätyömahdollisuudet. Työsuhde on vakituinen, ja töitä tehdään toimistotyöaikojen puitteissa. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Projektipäällikkö toimii voimansiirron kunnossapidon tiimissä yhteistyössä tiimipäällikön ja työpäälliköiden kanssa, vastaten voimansiirron kasvustonkäsittelyprojektien raportoinnista, urakoitsijoiden perehdytyksistä, laadunvalvonnasta ja toteutuksen seurannasta. Projektipäällikön vastuulla on mm. reunavyöhykehakkuiden, huoltoraivausten ja helikopterisahausten organisointi sekä erilaisia hallinnollisia ja laskutukseen liittyviä tehtäviä. Projektipäällikön alaisuudessa työskentelee tilanteesta riippuen useita urakoitsijoita.

Odotamme sinulta:

-Tehtävään soveltuvaa, mielellään AMK-tasoista metsäalan koulutusta
-Itseohjautuvaa ja vastuullista työotetta sekä sujuvaa kommunikointia asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa
-Palveluhenkisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja
-Microsoft Office -ohjelmien sujuvaa hallintaa
-Matkustusvalmiutta
-Sekä sitoutuneisuutta työnantajaa ja työtehtäviä kohtaan.

Kokemus vastaavanlaisista työtehtävistä katsotaan eduksi.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen tuloshakuiseen joukkoon! Eltel tarjoaa sinulle keskeisen roolin, jossa pääset kehittymään ja käyttämään ammattitaitoasi. Tukenasi on vahvojen ammattilaisten joukko, jotka tekevät työtään rennolla otteella mutta kunnianhimoisesti. Tarjoamme sinulle kiinteän kuukausipalkan lisäksi mahdolliset bonukset sekä kattavat työsuhde-edut.

Lähetäthän työhakemuksesi pikaisesti CV:n ja palkkatoiveen kera työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 5.6., mutta haastattelemme hakijoita mahdollisuuksien mukaan jo hakuaikana. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa Adeccolta Derek Kinnunen, puh. 040 627 5757 / derek.kinnunen@adecco.fi.

Quick Apply (adecco.fi)