Projektipäällikkö

Oletko Sinä ennakkoluuloton tuloksentekijä, jolla on kyky uudistua ja toimia lappilaisen metsänhoitoyhdistyksen uudistajana? Jos vastasit Kyllä ja omaat rohkean työskentelyotteen, olet etsimämme henkilö!

Projektipäällikön tehtävä on määräaikainen vuoden 2023 loppuun saakka. Projektipäällikön vastuulla on johtaa MHY Metsä-Lapin toiminnan käynnistymisen valmistelevia toimia yhteistyössä hallinnon ja toimihenkilöiden kanssa. Projektipäällikön tehtävästä on hyvät edellytykset jatkaa MHY Metsä-Lapin johtajana 1.1.2024 alkaen vakituisessa työsuhteessa.

Toimipiste sijoittuu tulevan MHY Metsä-Lapin alueelle johonkin nykyisistä toimipisteistä.

Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antavat vahva kokemus MHY-toiminnasta, viestintä- ja talousosaaminen, henkilöstö- ja muutosjohtamisen kokemus, toimintaympäristön tuntemus ja soveltuva koulutus.

Odotamme Sinulta:

  • Johtamisosaamista
  • Yhteistyö- ja organisointitaitoja
  • Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito eduksi
  • Halua kehittää ja kehittyä

Palkkaus: YT-METO TES/palkkatoive. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen pyydämme toimittamaan viimeistään su 26.2. osoitteeseen rovaniemi@mhy.fi. Onnea hakuun!

Työnantajan kuvaus

Itä-Lapin, Kittilän, Sallan, Sodankylän ja Rovaniemen metsänhoitoyhdistykset liittyvät yhteen 1.1.2024.

Uuden yhdistyksen nimeksi tulee Metsänhoitoyhdistys Metsä-Lappi. Muodostuvalla yhdistyksellä on noin 7 000 jäsenentä ja heitä palvelee 25 toimihenkilöä yhteensä seitsemässä toimipisteessä.

Lisätietoja antaa

Hannu Välikangas, puheenjohtaja, MHY Metsä-Lapin valmistelutoimikunta
hannu.valikangas@mtk.fi
040 514 8766