Hankintaesimies ja korjuu-ja kuljetusesimies

Westas Groupin sahat tuottavat vuodessa noin 450 000 m3 kuusi- ja mäntysahatavaraa. Westas Goup ostaa ja käyttää vuosittain yhteensä liki 1,3 miljoona kuutiota puuta. Konsernin liikevaihto on noin 105 miljoona euroa, josta lähes 85 % tulee viennistä.

Yli 130 henkeä työllistävä Westas Oy:n tytäryhtiö Westas Bioenergia on myös merkittävä biopolttoaineen toimittaja Länsi-Suomen alueella. Konsernin pääkonttori sijaitsee Koskella, josta käsin toimivat hallinto-, myynti- sekä puunhankintaorganisaatiot.

 

Haemme metsäosastolle

HANKINTAESIMIESTÄ ja 

KORJUU- JA KULJETUSESIMIESTÄ

 

Hankintaesimies vastaa omalla alueella sahojemme raaka-ainehankinnasta ja metsäpalveluista. Korjuu- ja kuljetusesimies vastaa puun korjuusta- sekä kaukokuljetuksesta hankintatiimin jäsenenä. Työtehtävät ovat itsenäisiä ja vaihtelevia.

Avoimien tehtävien sijoituspaikka on Lounais-Suomi, esimerkiksi Eura, Laitila, Mynämäki tai Turku.

Edellytämme hakijoilta metsäalan koulutusta (insinööri AMK tai MMM) sekä aiempaa kokemusta puun osto- ja korjuutehtävistä.
Sovit joukkoomme, jos olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, kehittämishaluinen ja ripeä otteissasi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse 19.10.2017 mennessä osoitteella juha.maki@westas.fi. Lisätietoja tehtävästä: metsäpäällikkö Juha Mäki +358 44 7440129 tai juha.maki@westas.fi.