Puukaupan ammattilainen

Haemme metsäosastolle PUUKAUPAN AMMATTILAISTA
Tehtäväsi on vastata omalla alueellasi sahojemme raaka-ainehankinnasta. Kuulut hankintatiimiin, jonka puun korjuusta- sekä kaukokuljetuksesta vastaa korjuu- ja kuljetusesimies. Työ on itsenäistä ja vaihtelevaa. Konsernin pääkonttori sekä puunhankintaorganisaatio sijaitsevat Koskella. Avoimen tehtävän sijoituspaikka on Turku.

Hankinta-alue: Lieto, Kaarina, Turku, Raisio, Rusko, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Vehmaa Uusikaupunki ja Laitila

Edellytämme hakijoilta metsäalan koulutusta (insinööri AMK tai MMM) sekä aiempaa kokemusta puun osto- ja korjuutehtävistä. Sovit joukkoomme, jos olet oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen, kehittämishaluinen ja ripeä otteissasi.

Hakemukset palkkatoivomuksineen sähköpostitse 31.3.2017 mennessä osoitteella juha.maki@westas.fi.

Lisätietoja westas.fi

Työnantajan kuvaus

Westas Groupin sahat tuottavat vuodessa noin 450 000 m3 kuusi- ja mäntysahatavaraa. Westas Goup ostaa ja käyttää vuosittain yhteensä liki 1,3 miljoona kuutiota puuta. Konsernin liikevaihto on noin 105 miljoona euroa, josta lähes 85 % tulee viennistä. Yli 130 henkeä työllistävä Westas Oy:n tytäryhtiö Westas Bioenergia on myös merkittävä biopolttoaineen toimittaja Länsi-Suomen alueella. Konsernin pääkonttori sijaitsee Koskella, josta käsin toimivat hallinto-, myynti- sekä puunhankintaorganisaatiot.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä: metsäpäällikkö Juha Mäki +358 44 7440129 tai juha.maki@westas.fi