PUUKAUPAN AMMATTILAISIA

 

ME

Junnikkala Oy on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden yrityksistä. Yli 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Työntekijöitä meillä on 160 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa euroa.

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Suomen alati kehittyvän metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin.

Toimintamme laajenee ja rakennamme täysin uuden sahakokonaisuuden Ouluun Laanilan teollisuusalueelle. Vuoden 2023 lopulla valmistuvan investoinnin kokonaisarvo on noin 75 miljoonaa euroa. Rakennustyöt Laanilassa ovat alkaneet tänä keväänä!

 

ETSIMME  PUUKAUPAN AMMATTILAISIA VAHVISTAMAAN ORGANISAATIOTAMME MERI-LAPIN, PUDASJÄRVEN, PALTAMON JA PUOLANGAN  SEKÄ PYHÄNNÄN JA KESTILÄN ALUEILLE!

 

Haemme puukaupan ammattilaisia Ouluun valmistuvan sahan raaka-ainehankintaan. Etsimme sopivia henkilöitä Meri-Lapin, PudasjärvenPaltamon ja Puolangan sekä Pyhännän ja Kestilän alueille

 

TEHTÄVÄ

Puukaupan ammattilaisena vastaat alueesi puukaupasta yksityisiltä metsänomistajilta. Työtehtävässä pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja vastaat hyvästä asiakaskokemuksesta. 

Pääset mukaan pitkäjänteisesti kehittyvän yrityksemme kasvuun. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden osaavien ja kokeneiden ihmisten parissa. Mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkitsemisen kokonaisuuden sekä huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

Työtehtävän lopullinen sisältö ja vastuualue sovitaan joustavasti osapuolten tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti.  Työtehtävä vaatii valmiutta liikkumiseen vastuualueellasi. Sinulla on käytössäsi työauto työajoja varten.

 

SINÄ

Puukaupan ammattilaiselta odotamme positiivista asennetta sekä aitoa kehittymis- ja kehittämishalua. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Sinulla on metsätalousinsinöörin tai sitä vastaava koulutus. Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta metsäalalta. Ja ennen kaikkea; olethan ”hyvä tyyppi”.

 

Tavoitteenamme on olla alueen halutuin työpaikka – liity siis joukkoomme!

 

HAKU

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Lisätietoja tehtävästä antavat Uniflexin aluejohtaja Juha-Pekka Myllykangas puh. 050 913 4065 tai Junnikkalan metsäjohtaja Jussi Joensuu puh. 0400 301 133.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.10.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimihan ripeästi.

Puukaupan ammattilainen – Junnikkala Oy