Puukaupan ja puunkorjuun suunnittelun ammattilainen Jyväskylään

Haluatko toimia alansa johtavassa yrityksessä, jonka kasvunäkymät ovat erinomaiset? OTSO Metsäpalvelut Oy on Suomen suurin metsäpalveluyritys. Tunnetko arvomme palveluhenkisyys, kannattavuus, rehti meininki ja edelläkävijyys omiksesi? Jos haluat kohdata paljon metsänomistajia ja auttaa heitä metsäomaisuuden hoitoon liittyvissä päätöksissä, niin avoimet tehtävät yrityksessämme voivat olla sinua varten! Lisää meistä voit lukea www.otso.fi.

OTSO Metsäpalvelujen metsänhoito ja vesitalous myynnin liiketoiminta-alue hakee kehittyvään joukkoomme hyvällä asenteella varustettua puukaupan ammattilaista Keski-Suomeen.

PUUKAUPAN AMMATTILAINEN

Haemme puukaupan ja puunkorjuun suunnittelun ammattilaista. Työtehtäviin kuuluvat puukaupan sekä metsänhoitopalveluiden myynti ja asiakkuuksien hoito. Toimen sijoituspaikka on Jyväskylä.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa AMK-tason tai vastaavaa koulutusta. Tehtävään valittavalla katsotaan eduksi aikaisempi puukaupan ja -korjuun käytännön kokemus.

Arvostamme erityisesti kykyä tehdä tuloksellista myyntiä, itseohjautuvuutta ja vastuullisuutta omien töiden suunnittelussa ja oman työn hallinnassa, liiketoimintaymmärrystä sekä erinomaista yhteistyökykyä ja vastuullista asennetta työtehtävien hoidossa. Nykyaikaisten suunnittelujärjestelmien sujuva käyttö katsotaan myös eduksi.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus määräytyy voimassa olevan Metsäbiotalouden asiantuntijoiden TES:in mukaan.

Lisätietoja haettavista tehtävistä metsänhoito ja vesitalous liiketoiminta-alueen myyntipäällikkö Tero Kekkoselta, tero.kekkonen@otso.fi, puh. 040 747 3509.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV rekrytointiportaalimme kautta.