Puunhankinnan asiantuntija

ETSIMME  PUUNHANKINNAN AMMATTILAISIA VAHVISTAMAAN ORGANISAATIOTAMME

Haemme puukaupan ja puunhankinnan operaatioiden ammattilaisia Ouluun valmistuvan sahan raaka-ainehankintaan. Vahvistamme hankintaa Oulun ja Oulujärven ympäristössä sekä Puolangan, Pudasjärven ja Meri-Lapin suunnalla.

TARJOAMAMME TEHTÄVÄT

Puukaupan asiantuntija vastaa alueensa puukaupasta yksityisiltä metsänomistajilta. Työtehtävässä pidät aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiin ja vastaat hyvästä asiakaskokemuksesta. 

Puunhankinnan operaatioasiantuntija puunhankinnan operaatioasiantuntija vastaa puunkorjuun – ja kuljetusten suunnittelusta, työnjohdosta ja määrähallinnasta sekä laatuun liittyvistä asioista

Molemmissa työnkuvissa pääset mukaan pitkäjänteisesti kehittyvän yrityksemme kasvuun. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden osaavien ja kokeneiden ihmisten parissa. Mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkitsemisen kokonaisuuden sekä huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

Työtehtävän lopullinen sisältö ja vastuualue sovitaan joustavasti osapuolten tavoitteiden ja toiveiden mukaisesti. Molempien tehtävien työn luonne vaatii valmiutta liikkumiseen vastuualueellasi. Sinulla on käytössäsi työauto työajoja varten.

SINÄ

Puukaupan ja -operaatioiden asiantuntijoilta odotamme positiivista asennetta sekä aitoa kehittymis- ja kehittämishalua. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Sinulla on metsätalousinsinöörin tai sitä vastaava koulutus. Tehtävässä menestyminen vaatii kokemusta metsäalalta. Ja ennen kaikkea; olethan ”hyvä tyyppi”.

Tavoitteenamme on olla alueen halutuin työpaikka – liity siis joukkoomme!

HAKU

Lähetä hakemuksesi 31.8.2022 mennessä; Jobs list – Junnikkala Oy

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä Jussi Joensuulta, puh. 0400 301 133 sähköposti: jussi.joensuu@junnikkala.com

 

Työnantajan kuvaus

ME

Junnikkala Oy on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden yrityksistä. Yli 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Työntekijöitä meillä on 160 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa euroa.

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Suomen alati kehittyvän metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin.

Toimintamme laajenee ja rakennamme täysin uuden sahakokonaisuuden Ouluun Laanilan teollisuusalueelle. Vuoden 2023 lopulla valmistuvan investoinnin kokonaisarvo on noin 75 miljoonaa euroa. Rakennustyöt Laanilassa ovat alkaneet tänä keväänä!

Lisätietoja antaa

Jussi Joensuu
jussi.joensuu@junnikkala.com
0400 301 133