Puunhankinnan operaatioasiantuntija

ME

Junnikkala Oy on yksi maailman moderneimmista mekaanisen puunjalostusteollisuuden yrityksistä. Yli 60-vuotias yrityksemme on hieman kuin raaka-aineemme; pohjoisessa pitkään kasvanut ja kokemusten karaisema. Työntekijöitä meillä on 160 – lisäksi työllistämme 200 henkilöä välillisesti alihankkijoidemme kautta. Liikevaihtomme on noin 140 miljoonaa euroa.

Olemme ylpeitä saadessamme olla osa Suomen alati kehittyvän metsäteollisuuden selkärankaa. Työ sahateollisuudessa on – yleisestä mielikuvasta poiketen – nykyaikaista, dynaamista ja digitaalista. Ala tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia tuotannon tehtävistä vaativiin asiantuntijarooleihin.

Toimintamme laajenee ja rakennamme täysin uuden sahakokonaisuuden Ouluun Laanilan teollisuusalueelle. Vuoden 2023 lopulla valmistuvan investoinnin kokonaisarvo on noin 75 miljoonaa euroa. Rakennustyöt Laanilassa ovat alkaneet tänä keväänä!

Valmistuvan Oulun tehtaan puunhankintaan rekrytoimme useita puukaupan ja -operaatioiden asiantuntijoita vuoden 2022 ja 2023 aikana. Voit halutessasi jättää avoimen hakemuksen tuleviin tehtäviin jo nyt TÄSTÄ.

 

JUURI NYT ETSIMME PUUNHANKINNAN OPERAATIOIDEN AMMATTILAISTA VAHVISTAMAAN PUUNHANKINNAN ORGANISAATIOTAMME

 

TEHTÄVÄ

Puunhankinnan operaatioasiantuntijana vastaat korjuun ja kuljetusten suunnittelusta, työnjohdosta ja määrähallinnasta sekä laatuun liittyvistä asioista. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja ja sinulla on metsätalousinsinöörin tai sitä vastaava koulutus. Tehtävässäsi menestyminen vaatii kokemusta metsäalalta. Tuleva vastuualueesi ja asemapaikkasi sovitaan joustavasti Junnikkalan puunhankinta-alueen eteläiselle tai keskiselle alueelle Kalajoen ja Oulaisten sahojen piiriin.

Pääset mukaan pitkäjänteisesti kehittyvän yrityksemme kasvuun. Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkokonaisuuden osaavien ja kokeneiden ihmisten parissa. Mahtavien työkavereiden lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkitsemisen kokonaisuuden sekä huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista.

 

SINÄ

Odotamme positiivista asennetta sekä aitoa kehittymis- ja kehittämishalua. Olet tiimipelaaja ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot. Ja ennen kaikkea; olethan ”hyvä tyyppi”.

Tavoitteenamme on olla alueen halutuin työpaikka – liity siis joukkoomme!

 

HAKU

Lähetä hakemuksesi TÄSTÄ 10.6.2022 mennessä.

Voit kysyä lisätietoja tehtävästä Jussi Joensuulta, puh. 0400 301 133, sähköposti: jussi.joensuu@junnikkala.com