Puunhankinnan operaatiopäällikkö Etelä-Savoon

Etsimme nyt Sinua, puunhankinnan ammattilainen! Etsitkö urallasi seuraavaa steppiä ja vastuullisia työtehtäviä?

Neova -konsernissa työskentelee tänä päivänä globaalisti 1000 ammattilaista ja Suomessa jo 30 sitoutunutta metsäalan ammattilaista, jotka yhdessä rakentavat Neovan kasvutarinaa. Neova hankkii ja myy paikalliset puupolttoaineet Vapo -brändin alla. Tutustu tarkemmin: neova-group.com ja vapo.fi/puukauppa/

Puunhankinnan toimintaa kasvatetaan ja toiminta laajenee Etelä-Savon alueelle.
Haemme nyt Etelä-Savon puunhankintaan OPERAATIOPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen. Toiminta-alueesi on Etelä-Savo ja asiakaskäyntien ohella voit hoitaa työtäsi etänä tai Mikkelin konttorilta käsin.
Työtehtävässä vastuullasi on puunosto, puunkorjuutoimintojen ohjaus sekä kuljetusten hoitaminen. Työssäsi hankit metsänomistajilta asiakkaille energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla. Vastaat puuvarastojen ylläpidosta tietojärjestelmissä, jotta toimitusketju pystyy ottamaan vastuun haketusten ja toimitusten toteutuksesta. Tehtävässä vastaat oman alueesi tulostavoitteista; olet aktiivisesti yhteydessä metsänomistajiin, hyödynnät eri tietokantoja, etsit tietoa ja sovit tapaamisia metsänomistajien kanssa. Työssäsi korostuu aktiivinen kenttätyö yhdistettynä toimistolla tapahtuvaan hallinnolliseen työhön. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä metsänomistajien, yrittäjien sekä kollegoiden kanssa. Raportoit tehtävässä puupolttoainepäällikölle.

Arvostamme
– Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
– Aiempaa kokemusta puunosto- ja hankintatehtävistä sekä energiapuun mittaus- ja asiakastoimitusprosessin tuntemusta
– Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista
Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen metsänhoidosta, metsätaloudesta ja energiapuunhankinnasta.

Työskentelytyylisi on aktiivinen ja sinulla on taitoa priorisoida. Teet mielelläsi yhteistyötä työkavereidesi kanssa ja nautit asiakaskohtaamisista puunhankinnan saralla. Tavoitteellisuus ja sinnikkyys ovat sinulle ominaisimpia piirteitä työnteossa. Olet henkilönä itseohjautuva ja kunnianhimoinen. Sinua motivoi yhteistyö, tavoitteiden saavuttaminen ja tyytyväiset asiakkaat.

Tarjoamme Sinulle:
Mahdollisuuden kehittyä urallasi vakaan ja luotettavan organisaation palveluksessa. Halutessasi pääset mukaan myös kehittämään puunhankintaa ja vaikuttamaan alueesi operatiivisen toiminnan suunnitteluun, ohjaukseen, valvontaan ja kehitystyöhön. Lisäksi saat kattavan verkoston ympäri Suomen ja kansainvälisen yrityksen koulutusmahdollisuudet mahdollistavat jatkuvan ammatillisen osaamisen kehittämisen. Avainasemassa yrityksessä ovat osaavat ihmiset sekä yhtenäinen ja inspiroiva työkulttuuri. Yrityksen toiminta ja arvot perustuvat vastuullisuuteen, rohkeuteen uudistua, laadukkaaseen asiakastyöhön ja reiluun yhteistyöhön. Palkkaus määräytyy osaamisesi mukaisesti, kiinteän kuukausipalkan lisäksi saat lounas- ja virkistysedut sekä pääset mukaan organisaation tulospalkkiomalliin sekä Great place to work -maininnan saaneeseen työyhteisöön.
Etsitkö uusia urahaasteita ja tunnistitko itsesi tehtävän kuvauksesta? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen hakulinkin kautta, viimeistään 15.5.

Quick Apply (adecco.fi)

Rekrytoinnista vastaa Adecco Finland yhteistyössä asiakkaan kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa Neovan Puupolttoainepäällikkö Hannu Honkanen, p. 040 540 5032 / hannu.honkanen@vapo.fi