Puunhankinnan operaatiopäällikkö, Neova Oy

Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Haluamme olla luotettava, vakaa ja paikallinen puukaupan kumppani metsänomistajille. Laadukas korjuujälki on käyntikorttimme. Hankimme ja myymme paikallisia puupolttoaineita Vapo-brändillä.

Lue lisää: neova-group.com & vapo.fi/puukauppa

Haemme nyt Neovalle puunhankinnan operaatiopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Toiminta-alueenasi on läntinen Uusimaa ja asiakaskäyntien ohella voit hoitaa työtäsi etäyhteyksillä vaikka kotoasi käsin. Vastuullasi ovat puunosto, rangan ja kokopuun korjuutoimintojen ohjaus sekä kuljetusten hoitaminen terminaaleihin. Vastaat puuvarastojen ylläpidosta tietojärjestelmissä, jotta toimitusketju pystyy ottamaan vastuun haketusten ja toimitusten toteutuksesta ilman erillistä varastojen tarkistusta. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen, ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä metsänomistajien, yrittäjien sekä sisäisten kollegoiden kanssa.

Toivomme, että asut läntisellä Uudellamaalla tai sinulla on muuttohalukkuutta alueelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinulta aiempaa kokemusta puunosto- ja hankintatehtävistä. Lisäksi edellytämme hyvää asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, priorisointikykyä ja aitoa kiinnostusta puun hankintatehtäviä kohtaan sekä halua kehittyä näissä. Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen nuorenmetsänhoidosta ja metsätaloudesta. Sopiva koulutus tehtävään on ylempi tai alempi korkeakoulututkinto (esim. metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja).

Miksi hakea töihin Neovalle? Puupolttoaineiden kysyntä markkinoilla on voimakkaassa kasvussa. Tähtäämme uusiutuvien biopolttoaineiden tarjontaan perustuvan liiketoiminnan ja palveluiden merkittävään kasvattamiseen. Avainasemassa ovat osaavat ihmiset sekä yhtenäinen ja inspiroiva työkulttuuri. Meitä on jo 30 sitoutunutta metsäalan ammattilaista rakentamassa liiketoimintamme kasvutarinaa yhdessä. Kiitosta saamme siitä, että meillä töitä saa tehdä itsenäisesti, työtehtävät ovat monipuolisia ja työssä näkee oman kädenjäljen. Pääset halutessasi kehittämään puunhankintaa ja vaikuttamaan alueesi operatiivisen toiminnan suunnitteluun, ohjaukseen, valvontaan ja kehitystyöhön.

Olemme ottaneet onnistuneesti käyttöön uuden ja tehokkaan puunhankinnan toimintajärjestelmän, joka tukee sinua työssäsi ja jonka kanssa on helppo toimia. Meillä on tiimeissä sekä uransa alussa olevia että kokeneita metsäammattilaisia. Edistämme kannustavaa, keskustelevaa ja rohkaisevaa ilmapiiriä sekä autamme tiukan paikan tullen aina toinen toisiamme. Oletko sinä valmis kehittymään kanssamme monipuoliseksi metsäalan ammattilaiseksi?

Tarjoamme sinulle vakaana ja luotettavana työnantajana:

-Tukea ja koulutusta ammattiosaamisesi kasvattamiseen esimerkiksi nuorenmetsänhoitoon liittyvissä asioissa ja neuvottelutaidoissa

-Hyvät kehittymismahdollisuudet energiapuun hankinta- ja toimitusketjuissa

-Hankintatiimin tuen

-Kattavan työterveyshuollon

-Lounas- ja virkistysedun

-Nykyaikaiset ja paikasta riippumattomat työvälineet ja -ohjelmat

-Sekä turvallisen työkulttuurin.

Neova on kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tavoitteena on varmistaa elämän perusedellytykset kaikille: puhdasta ruokaa, ilmaa ja vettä. Edistämme liiketoiminnoillamme ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, houkuttelevien ja miellyttävien elinympäristöjen rakentamista sekä eläinten hyvinvointia. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisia polttoaineita ja valmistamme aktiivihiiltä ilman ja veden puhdistamiseen.

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Adeccon kanssa. Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera Adeccon hakuportaalin kautta https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/puunhankinnan-operaatiopaallikko-espoo/?ID=00049473. Hakuaika päättyy 24.4.2022. Tehtävästä on mahdollista tiedustella lisää Neovan puupolttoainepäällikkö Mikko Kylä-Setälältä (puh. 040 184 2483) 13.4. ja 21.4. klo 14-16.30 -välisenä aikana. Muina aikoina lisätietoja antaa mielellään Adeccolta Senior HR Consultant Vilma Hyvönen, puh. 040 621 6202 tai vilma.hyvonen@adecco.fi.