Puunhankinnan Operaatiopäällikkö

Haemme nyt Neovalle puunhankinnan operaatiopäällikköä vakituiseen työsuhteeseen. Toimisto sijaitsee Myllykoskella, ja toiminta-alueena on Kymenlaakso. Vastuullasi ovat puunosto, rangan ja kokopuun korjuutoimintojen ohjaus sekä kuljetusten hoitaminen terminaaleihin. Vastaat puuvarastojen ylläpidosta tietojärjestelmissä, jotta toimitusketju pystyy ottamaan vastuun haketusten ja toimitusten toteutuksesta ilman erillistä varastojen tarkistusta. Tehtäväkenttäsi on monipuolinen, ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä metsänomistajien, yrittäjien sekä sisäisten kollegoiden kanssa. Työ on liikkuvaa, ja etätyömahdollisuus on olemassa. Toivomme, että asut Kotkassa (naapurikunnat ovat myös ok) tai sinulla on muuttohalukkuutta alueelle. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään huhtikuun aikana.

Edellytämme sinulta kokemusta puunosto- ja hankintatehtävistä vähintään viiden vuoden ajalta. Lisäksi edellytämme hyvää asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, priorisointikykyä ja aitoa kiinnostusta puun hankintatehtäviä kohtaan sekä halua kehittyä näissä. Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen nuorenmetsänhoidosta ja metsätaloudesta. Sopiva koulutus tehtävään on ylempi tai alempi korkeakoulututkinto (esim. metsätalousinsinööri tai metsänhoitaja).

Miksi hakea töihin Neovalle?

Puupolttoaineiden kysyntä markkinoilla on voimakkaassa kasvussa. Tähtäämme uusiutuvien biopolttoaineiden tarjontaan perustuvan liiketoiminnan ja palveluiden merkittävään kasvattamiseen. Avainasemassa ovat osaavat ihmiset sekä yhtenäinen ja inspiroiva työkulttuuri. Meitä on jo 30 sitoutunutta metsäalan ammattilaista rakentamassa liiketoimintamme kasvutarinaa yhdessä. Kiitosta saamme siitä, että meillä töitä saa tehdä itsenäisesti, työtehtävät ovat monipuolisia ja työssä näkee oman kädenjäljen. Pääset halutessasi kehittämään puunhankintaa ja vaikuttamaan alueesi operatiivisen toiminnan suunnitteluun, ohjaukseen, valvontaan ja kehitystyöhön. Olemme ottaneet onnistuneesti käyttöön uuden ja tehokkaan puunhankinnan toimintajärjestelmän, joka tukee sinua työssäsi ja jonka kanssa on helppo toimia. Meillä on tiimeissä sekä uransa alussa olevia että kokeneita metsäammattilaisia. Edistämme kannustavaa, keskustelevaa ja rohkaisevaa ilmapiiriä sekä autamme tiukan paikan tullen aina toinen toisiamme. Oletko sinä valmis kehittymään kanssamme monipuoliseksi metsäalan ammattilaiseksi?

Tarjoamme sinulle vakaana ja luotettavana työnantajana:

-Tukea ja koulutusta ammattiosaamisesi kasvattamiseen esimerkiksi nuorenmetsänhoitoon liittyvissä asioissa ja neuvottelutaidoissa
-Hyvät kehittymismahdollisuudet energiapuun hankinta- ja toimitusketjuissa
-Hankintatiimin tuen
-Kattavan työterveyshuollon
-Lounas- ja virkistysedun
-Nykyaikaiset ja paikasta riippumattomat työvälineet ja -ohjelmat
-Sekä turvallisen työkulttuurin.

Neova on kansainvälinen yritys, jonka liiketoiminnan tavoitteena on varmistaa elämän perusedellytykset kaikille: puhdasta ruokaa, ilmaa ja vettä. Edistämme liiketoiminnoillamme ammattimaista kasvattamista ja puutarhaviljelyä, houkuttelevien ja miellyttävien elinympäristöjen rakentamista sekä eläinten hyvinvointia. Tarjoamme asiakkaillemme paikallisia polttoaineita ja valmistamme aktiivihiiltä ilman ja veden puhdistamiseen.

Kiinnostuitko?

Jätäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveen kera työpaikkailmoituksessa olevan hakulinkin kautta. Hakuaika päättyy 11.3.2022. Tehtävästä on mahdollista tiedustella lisää Neovan puupolttoainepäällikkö Hannu Honkaselta (puh. 040 540 5032) to 3.3.2022 klo 14-16 -välisenä aikana. Muina aikoina lisätietoja antaa Adeccolta Derek Kinnunen, puh. 040 627 5757 / derek.kinnunen@adecco.fi.

https://www.adecco.fi/fi-fi/tyopaikka/puunhankinnan-operaatiopaallikko-myllykoski/?ID=00048804

Työnantajan kuvaus

Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja polttoaineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Haluamme olla luotettava, vakaa ja paikallinen puukaupan kumppani metsänomistajille. Laadukas korjuujälki on käyntikorttimme. Hankimme ja myymme paikallisia puupolttoaineita Vapo-brändillä.

Lue lisää: neova-group.com/ & vapo.fi/puukauppa/

Lisätietoja antaa

Derek Kinnunen
derek.kinnunen@adecco.fi
0406875757