Puunhankinnan sovellusasiantuntijaa Mikkeliin

Forest Systems -liiketoimintayksikkö hakee vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin

Puunhankinnan sovellusasiantuntijaa

Tehtävänäsi on määritellä, testata ja ohjata toteutusta metsäliiketoimintaan liittyvissä tietojärjestelmäprojekteissa osana isompaa tiimiä. Sinulla on aktiivinen rooli ja toimit yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Pystyt hahmottamaan isojakin kokonaisuuksia ja pidät langat käsissäsi. Uusien metsäalan standardien osaaminen katsotaan eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulutasoista tutkintoa ja raaka-aine-
hankinnan osaamista. Eduksi katsotaan kokemus tietojärjestelmäprojektien määrittely- ja suunnittelutehtävistä sekä testauksesta. Tehtävä edellyttää hyviä yhteistyötaitoja ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme haastavan, monipuolisen ja vastuullisen työtehtävän kansainvälisessä yrityksessä. Saat mahdollisuuden osallistua alalla merkittävien toiminnanohjausjärjestelmien kehittämiseen.

Savcor Oy toimittaa järjestelmiä metsä- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Savcor Oy toimii kansainvälisillä markkinoilla ja on osa Trimble-konsernia.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintayksikön johtaja Mikko Kerkelä, puh 040 096 8235, sähköposti mikko.kerkela@trimble.com. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen
viimeistään maanantaina 13.11.2017 osoitteeseen mikko.kerkela@trimble.com.

 

Työnantajan kuvaus

Savcor Oy toimittaa järjestelmiä metsä- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin. Savcor Oy toimii kansainvälisillä markkinoilla ja on osa Trimble-konsernia.