Puunhankintapäällikkö

Tässä tehtävässä päävastuualueenasi on johtaa Etelä-Pohjanmaan, Keski-Suomen sekä Pirkanmaan energia- ja ainespuun hankintaa. Tiimiisi tulee kuulumaan puunostosta ja -korjuusta vastaavia metsä- ja logistiikka-asiantuntijoita. Keskeisiä tehtäviä ovat toiminnan suunnittelu, seuranta ja alueen puunhankinnan kehitys. Vastuullasi on myös ainespuun myynti alueellasi. Läheisiksi työkavereiksesi saat neljä muuta puunhankinnasta vastaavaa puunhankintapäällikköä sekä kaksi resurssipäällikköä. Asuinpaikkakuntasi voi olla esim. Tampere, Jyväskylä tai Seinäjoki.

Tehtävässäsi olet aktiivisesti työhön tarttuva ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, priorisointikykyä ja aitoa kiinnostusta puuenergian hankintatehtäviä kohtaan. Nautit asiakastapaamisista. Roolissasi vastaat tiimisi tuloksesta ja motivoit tiimiäsi asettamaan asiat tärkeysjärjestykseen. Menestyäksesi tarvitset sinnikkyyttä, tavoitteellisuutta, itseohjautuvuutta ja kunnianhimoa.

Arvostamme:

  • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
  • Aiempaa kokemusta puunhankinnan operatiivista tehtävistä
  • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista
  • Bioenergian, metsänhoidon tai metsätalouden tuntemusta.

Tarjoamme:

  • Loistavan tilaisuuden työskennellä Suomen johtavassa energiapuun hankintayhtiössä
  • Kilpailukykyisen työsuhteen edut
  • Vapaan ja vastuullisen toimen
  • Hyvät työterveyspalvelut
  • Nuorekkaan työyhteisön

Haluatko olla mukana kehittyvässä puuenergialiiketoiminnassa? Mikäli kiinnostuit, niin jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveineen seuraavan hakulinkin kautta: https://vuoro.adecco.fi/MyAdecco/s/quickapply?language=fi&jobid=6c4a6449cd77c30447df5c5f4563c994&jobboardsource=CMSFI&ID=00052901

Hakuaika päättyy 30.11., mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään, kun sopiva ehdokas on löytynyt.

Rekrytointiprosessista lisätietoja antaa Adeccolta Derek Kinnunen: derek.kinnunen@adecco.fi, puh. 040 627 5757.

Työnantajan kuvaus

Laania on luotettavaa metsänhoitoa ja puukauppaa tekevä Suomen johtava energiapuun hankintayhtiö. Autamme metsänomistajia kasvattamaan heidän metsänsä arvoa ja raaka-aineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi sekä metsäteollisuuden raaka-aineeksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme vastuullinen, vakaa ja paikallinen, yksilöllisesti palveleva kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisia työhaasteita? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Meitä laanialaisia on jo noin 100 henkilöä tekemässä yli 100 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

Lisätietoja antaa

Arkisin klo 8.00-9.00 metsäjohtaja Pekka Hyvösaho
pekka.hyvosaho@laania.fi
0400 224 352