Puunkorjuun operaatioasiantuntija, Pohjanmaa-Kainuu

Haemme nyt joukkoomme puunkorjuun operaatioasiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pohjanmaa-Kainuun hankinta-alueelle. Tehtävässä aloitus 1.9.2024 tai sopimuksen mukaan.

Puunkorjuun operaatioasiantuntijana vastaat puunkorjuun toteutuksen suunnittelusta, yrittäjien ohjauksesta, korjuumaksujen hyväksymisestä sekä laadunvalvonnasta. Teet tiivistä yhteistyötä oman henkilöstön ja yrittäjien kanssa sekä olet Pohjanmaa-Kainuun hankintatiimin jäsen. Työskentelet Keski-Pohjan metsätiimin alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa metsäalan korkeakoulututkintoa, vähintään kahden vuoden työkokemusta metsätaloudesta tai puunhankinnan toiminnasta sekä kokemusta puutavaran kuljetusten tai korjuun ohjauksesta nykyaikaisilla tietojärjestelmillä. Arvostamme puunhankinnan ja asiakasrajapinnan hyvää tuntemusta, puunhankinnan tietojärjestelmäosaamista sekä kokemusta yrittäjäyhteistyöstä. Erinomaiset vuorovaikutus-, yhteistyö- ja organisointitaidot sekä joustavuus ovat edellytys tehtävän menestyksekkäässä hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa ja hyvät urakehitysmahdollisuudet. Metsähallitus tukee henkilöstön hyvinvointia liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, terveydenhuoltoon ja vapaa-aikaan liittyvillä henkilöstöeduilla. Työskentelemme monipaikkatyömallilla yhdistäen etä- ja lähityön. Tehtävän ensisijainen toimipaikka on Oulu tai Haapajärvi.

Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaisesti tehtävän vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 7.8.2024 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa 27.6.-11.7. ja 5.8.-7.8. hankintapäällikkö Vesa Härkönen, puh. 0400 291 988.

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on lähes tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Metsähallitus Metsätalous Oy on Metsähallituksen kokonaan omistama tytäryhtiö. Yhtiön tehtävänä on valtion metsien hoito ja puunkorjuu monikäytön periaatteiden mukaisesti. Metsähallitus Metsätalous Oy myy ja toimittaa PEFC-sertifioitua puuta.

Lisätietoja antaa

Vesa Härkönen
puh. 0400 291 988