PUUSTONKÄSITTELYPALVELUJEN ASIANTUNTIJAA

Haluatko toimia alansa johtavassa yrityksessä, jonka kasvunäkymät ovat erinomaiset? OTSO Metsäpalvelut Oy on Suomen suurin metsäpalveluyritys. Tunnetko arvomme palveluhenkisyys, kannattavuus, rehti meininki ja edelläkävijyys omiksesi? Avoimet tehtävät yrityksessämme voivat olla sinua varten! Lisää meistä voit lukea www.otso.fi.

OTSO Metsäpalvelut Oy:n puustonkäsittelypalvelut liiketoiminta-alue hakee kehittyvään joukkoon hyvällä asenteella varustettua

PUUSTONKÄSITTELYPALVELUJEN ASIANTUNTIJAA

Puustonkäsittelypalvelujen tehtävänä on tarjota eri infra-alan yhtiöille avaimet käteen -periaatteella räätälöityjä suunnittelu- ja puunkorjuupalveluja. Palvelut ovat joko kunnossapidollisia eli ennalta ehkäiseviä tai rakentamiseen liittyviä toimia, jossa puusto poistetaan uuden infran tieltä. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja toimialueena on koko Suomi.

Työtehtäviin puustonkäsittelypalveluissa kuuluvat tarjouslaskenta, osallistuminen sopimusneuvotteluihin, liiketoiminta-alueen toimihenkilöiden tukeminen ja koordinointi sekä urakoitsijayhteistyö.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä vierimetsänhoidossa, reunavyöhykehakkuissa, rauta- ja maantiealueiden hakkuissa, puunkorjuussa, suunnittelussa ja operoinnissa sekä projektinhallinnassa. Edellytämme erinomaisia vuorovaikutustaitoja sekä näyttöjä vastuullisesta asiakkuuksien hoitamisesta.  Toivomme hakijalta erityisesti tehokasta itsenäistä työotetta sekä itseohjautuvuutta.

Tehtävien menestyksellinen hoitaminen vaatii kokonaisuuksien hallintaa, asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja sekä vastuullisuutta omien töiden suunnittelussa. Tehtävä edellyttää maastossa liikkumista,  nykyaikaista tietojärjestelmäosaamista sekä aitoa kiinnostusta taloudellisen tuloksen saavuttamiseen.

Hakijalta edellytetään tehtävään soveltuvaa vähintään AMK-tason koulutusta. Tehtävään valittavalla tulee olla useamman vuoden käytännön kokemus vastaavan tasoisista tehtävistä metsäalalta.

Tarjoamme valittavalle asiantuntijalle erittäin ammattitaitoisen ja hyvällä asenteella varustetun tiimin lisäksi näköalapaikan puumarkkinoihin sekä liiketoimintaan, jossa asiakkaina ovat suuret infra-alan yhtiöt.

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti. Palkkaus on Metsäbiotalouden asiantuntijoiden TES:n mukainen. Työtehtäviä on mahdollista hoitaa myös yrittäjänä.

Lisätietoja haettavista tehtävistä antaa tuotepäällikkö Jari Pajala, jari.pajala@otso.fi, 040 822 0545.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV rekrytointiportaalimme kautta: https://rekry.otso.fi/