Resurssipäällikkö, Itä-Suomi

Haemme nyt resurssipäällikköä UPM Metsän Itä-Suomen alueelle.

 

Mitä teet

Itäisen alueen resurssipäällikkönä vastaat UPM:n ulkopuolisten ostopalvelujen kokonaishallinnasta ja kilpailuttamisesta alueellasi. Vastuullasi on alueesi urakoitsijaresurssien hankinta, sopimusneuvottelut sekä kaikki alueella puunhankinnan operaatioihin liittyvät sopimukset. Vastaat yhteistyössä keskitetyn resurssien hankinnan kanssa läpinäkyvän ja tehokkaan kilpailutus- ja sopimusprosessin toimivuudesta. Osallistut aktiivisesti alueesi urakoitsijoiden kehittämiseen sekä johdat UPM Metsän resurssihankinnan strategiaa ja käytäntöönpanoa alueellasi. Kehität yhdessä alueen operaatioiden kanssa urakoitsijaresurssien toimintaa sekä osallistut yhteistyössä muiden alueiden kanssa UPM Metsän resurssien hankinnan kehittämiseen.

Teet yhteistyötä logistiikan- ja korjuun prosessiomistajien kanssa UPM:n etujen valvonnasta logistiikan ja korjuun kehityksessä. Toimit vahvassa yhteistyössä alueen operaatioiden kanssa urakoitsijaresurssien toimivuuden, tehokkuuden ja suorituskyvyn arvioinnissa. Olet avainroolissa kehittämässä UPM:n toimintatapoja tehokkaan resurssihankinnan ja toimivan logistisen ketjun rakentamisessa. Sinulla on merkittävä rooli kustannus- ja päästötehokkaan, laadukkaan puunhankinnan varmistamisessa Itä-Suomen alueella.

 

Kuka olet

 • Sinulla on korkeakoulututkinto (esimerkiksi MMM, metsätalousinsinööri, logistiikka-ala tai muu soveltuva koulutus)
 • Sinulla on tuntemusta logistiikan ohjauksen ja puunhankinnan toimitusketjuista
 • Omaat vahvan kyvyn resurssien hankintaan sekä analyyttiseen ja liiketoimintalähtöiseen ajatteluun
 • Sinulla on hyvät neuvottelu- ja yhteistyötaidot
 • Osaat hallita asiakas- ja sidosryhmäsuhteita
 • Sinulla on hyvät tietotekniset taidot
 • Olet asenteeltasi positiivinen ja proaktiivinen
 • Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle 

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit:Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden
 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

 

Lisätiedot

Toivomme että pystyt aloittamaan jo kesän aikana. Toimipaikka valittavissa alueelta (esim. Lappeenranta, Lahti, Kuopio, Mikkeli, Joensuu). 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ville Parkkinen, Director, Operations, puh. +358406830901 tai ville.parkkinen@upm.com.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta 25.5.2023 mennessä. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi. Aloitamme hakemusten läpikäynnin hakuajan aikana ja saatamme kutsua hakijoita haastatteluun jo ennen hakuajan päättymistä.

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Tampere/Manager—-Resources_NB6018474

 

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka.

 

Me UPM Metsällä haluamme auttaa metsänomistajia tekemään parhaat ratkaisut metsienhoidossa ja puukaupassa. Pidämme asiakkaamme ja heidän metsänsä rikkaana ja rakkaana ajattomasti, vaivattomasti ja vastuullisesti. Olemme sitoutuneet ilmastopositiiviseen metsätalouteen ja monimuotoisuuden lisäämiseen metsiemme elinvoimaisuuden turvaamiseksi, kun hankimme kestävästi puuraaka-ainetta UPM:n tuotantolaitoksille. Tervetuloa joukkoomme! www.upmmetsa.fi

Lisätietoja antaa

Ville Parkkinen, Director, Operations
ville.parkkinen@upm.com
+358406830901