Resurssipäällikkö

Etsitkö urallasi uutta suuntaa ja vastuullisuutta? Ovatko ekologiset arvot sinulle tärkeitä ja haluatko tulla osaksi Laanian tarinaa ja tekemään merkityksellistä työtä? Haemme resurssipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen Itä- ja Pohjois-Suomen alueelle.

Työtehtävät

Tässä tehtävässä päävastuualueenasi on johtaa ja koordinoida Itä- ja Pohjois-Suomen alueen puunkorjuun resursseja. Keskeisiä tehtäviä ovat puunkorjuun resursseista huolehtiminen, urakointisopimukset, kustannus- ja määräseuranta, taksamallit, korjuun laadun seuranta, puunkorjuun omavalvonta ja mittausasiat. Resurssipäällikkö toimii myös alueensa operaatioasiantuntijoiden esihenkilönä. Työsi sisältää sekä toimistotyötä, jota voi tehdä osin etänä, että matkatyötä omalla toimialueellasi.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvää asennetta, erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja, resurssointitaitoja, vahvaa metsäalan tuntemusta ja esihenkilötaitoja. Olet luonteeltasi asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen sekä osaat priorisoida. Sinulla on aito kiinnostus resurssointiin, metsäenergian korjuuseen ja asiakkuuksien hoitoon.

Mitä toivomme sinulta: 

 • Metsätalousinsinöörin tai metsänhoitajan tutkintoa
 • Aiempaa kokemusta resurssointitehtävistä
 • Suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista.
 • Eduksesi katsomme hyvän tuntemuksen puunkorjuusta, bioenergiasta ja metsätaloudesta.
 • Sanavalmiutta ja sosiaalista asennetta
 • B-ajokortti ja oma auto käytössä.
 • Alan työkokemusta 3–5 vuotta

Luonteeltasi olet aktiivisesti työhön tarttuva ja pidät siitä, että langat pysyvät käsissäsi. Teet mielelläsi yhteistyötä oman operaatioasiantuntijatiimisi kanssa ja asiakaskohtaamisista saat sisältöä päivääsi. Olet tavoitteellinen ja sinnikäs sekä henkilönä itseohjautuva ja kunnianhimoinen tekemisissäsi.

Mitä tarjoamme

 • Näköalapaikan Suomen johtavassa energiapuun hankintayhtiössä.
 • Mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamistaan.
 • Monipuolisen tehtävän ja vastuun omasta toiminnansuunnittelusta.
 • Kilpailukykyiset työsuhteen edut ja joustavan etätyömahdollisuuden.
 • Hyvät työterveyspalvelut.
 • Nuorekkaan ja aktiivisen työyhteisön.

Heräsikö mielenkiintosi?

Haluaisitko olla resurssipäällikkömme? Hienoa! Jätä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen meille sähköpostilla rekry@laania.fi viimeistään 31.5.2024. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään, kun sopiva ehdokas on löytynyt.

Hakemukset osoitteeseen rekry@laania.fi. Kirjoita sähköpostisi otsikkokenttään Resurssipäällikkö.

Lisätietoja tehtävästä antaa hankintajohtaja Juho Pöyhönen: juho.poyhonen@laania.fi tai puh. 040 662 1857.

Työnantajan kuvaus

Laania Oy

Me Laanialla autamme metsänomistajia metsäomaisuuden arvon kasvatuksessa ja raaka-aineasiakkaitamme menestymään muutoksessa kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Hankimme metsänomistajilta asiakkaillemme energiaksi tai metsäteollisuuden raaka-aineeksi soveltuvaa puuta pysty- ja hankintakaupalla eri puolilla Suomea. Olemme luotettava, vakaa ja paikallinen kumppani niin metsänomistajille kuin teollisille asiakkaillemme.

Meitä laanialaisia on jo reilut 100 henkilöä tekemässä yli 150 miljoonan liikevaihtoa Suomessa ja Baltiassa.

https://laania.fi/

Lisätietoja antaa

Juho Pöyhönen
juho.poyhonen@laania.fi
040 662 1857