Skogskundansvarig

Vi söker nu en skogskundansvarig till skogskundenheten i Seinäjoki för en tillsvidareanställning. Arbetsområdet finns på Vörå. Ditt verksamhetsställe är antingen Vasa eller Nykarleby enligt avtal.

 

Vad du gör 

Till dina uppgifter som skogskundansvarig hör virkesanskaffning och försäljning av skogstjänster samt hantering av kundrelationer inom ditt eget arbetsområde. I arbetet rör du dig i terrängen och använder digitala verktyg på ett mångsidigt sätt. Du har både viljan och förmågan att lösa kundernas behov inom förvaltning av deras skogsegendom. Mot kunden uppträder du som en pålitlig samarbetspartner och expert. Du agerar systematiskt och proaktivt för att uppfylla kundlöften. Arbetet är mobilt och självständigt.

Vem du är

Vi förutsätter utbildning inom skogsbranschen samt god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har en kundinriktad attityd och goda färdigheter inom kundservice. Tidigare erfarenheter av virkesanskaffning och försäljning av tjänster samt arbete i terrängen ses som klara fördelar.

 

Vad UPM erbjuder dig  

  • Ett givande arbete: Vi är stolta över det vi gör. I vårt arbete betonas hög kompetens, kvalitet och arbete som följer våra värderingar.
  • Motiverade team som är entusiastiska för sitt arbete: Våra anställda är verkliga experter inom sin bransch. Vi är en mångsidig och internationell organisation som arbetar tillsammans för att nå de gemensamma målen.
  • Utvecklingsmöjligheter: Hos oss kan du kontinuerligt stärka ditt eget kunnande. Vi stöder din utveckling i varje skede av din karriär.
  • Ansvar för människorna och miljön: Våra gemensamma etiska principer omfattar omsorg om både människorna och miljön. Vårt kontinuerliga mål är en hållbarare framtid.

 

Tilläggsuppgifter

Tilläggsuppgifter om arbetsuppgiften ges av skogskundchef Kimmo Kivistö, kimmo.kivisto@upm.com eller tfn +358406483890.

Lämna in din ansökan via länken nedan senast 21.5.2023:

https://upm.wd3.myworkdayjobs.com/Careers/job/Nykarleby/Skogskundansvarig_NB6018661

Vänligen bifoga meritförteckning och ansökningsbrev. Vi börjar behandla ansökningarna medan ansökningstiden pågår och kan kalla sökande till intervju redan innan ansökningstiden går ut.

Om du har frågor gällande rekryteringssystemet, vänligen kontakta HR-servicecentret: careers@upm.com eller tfn +358204146600.

Personer som anställs hos UPM ska genomgå en säkerhetsutredning i enlighet med bolagets rekryteringsanvisning och säkerhetsutredningslagen 726/2014.

UPM är en rökfri arbetsplats.

 

Vi på UPM Skog vill hjälpa skogsägare att fatta de bästa besluten inom skogsvård och virkeshandel. Vi tar hand om våra kunder och deras skogar och ser till deras rikedom – på ett tidlöst, smidigt och hållbart sätt. Vi har förbundit oss till ett klimatpositivt skogsbruk och en ökning av mångfalden för att trygga livskraften i våra skogar, när vi på ett hållbart sätt anskaffar träråvara till UPM:s produktionsanläggningar. Välkommen till oss! www.upmskog.fi

Lisätietoja antaa

Kimmo Kivistö
kimmo.kivisto@upm.com
+358406483890