Sunnnitteluasiantuntija, Etelä-Suomi

Metsähallitus Metsätalous Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen suunnitteluasiantuntijaa Etelä-Suomen alueelle 1.3.2023 alkaen.

Suunnitteluasiantuntijana tehtäviisi kuuluu metsäsuunnitteluun ja siinä käytettävien sovellusten sekä laitteiden käyttöön liittyvä neuvonta, tuki, koulutus ja kehittäminen.

Suunnitteluasiantuntijana osallistut kaukokartoitusaineistojen hankintaan ja vastaat aineistojen vastaanotosta, laadun tarkastuksesta ja niiden käyttöönotosta. Lisäksi tulet tekemään aineistojen jalostusta sekä olemaan aineistojen käytön tukihenkilö.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutusta, paikkatietojärjestelmien ja -työkalujen hyvää osaamista, hyviä neuvonta- ja yhteistyötaitoja, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä ajokorttia (B). Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Toimialueena on Metsähallitus Metsätalous Oy:n Etelä-Suomen alue. Toimipaikkana on jokin Metsähallituksen keskeinen toimipiste Etelä-Suomen alueella.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtäväkuvan yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa, jossa on mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen osana mukavaa työyhteisöä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 3.2.2023 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat.

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa aluejohtaja Eeva-Liisa Jorri, puh. 0400 289 997

Työnantajan kuvaus

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Lisätietoja antaa

Eeva-Liisa Jorri
0400 289 997