Suomen Metsämuseosäätiö hakee johtajaa Lustoon

Suomen Metsämuseosäätiö hallinnoi metsämuseo Lustoa. Säätiön ja metsämuseon kotipaikka on Punkaharjulla, Savonlinnan kaupungissa.

Valittava henkilö toimii säätiön asiamiehenä, Luston johtajana ja Luston Tuki Oy:n toimitusjohtajana.

Lusto on valtakunnallinen erikoismuseo, metsätietokeskus ja aktiivinen toimija metsäalalla sekä merkittävä matkailukohde. Lustossa on ammattitaitoinen, osaava ja innostunut henkilöstö.

Edellytämme, että Sinulla on johtajakokemusta ja näkemystä kehittää yksiköiden toimintaa eteenpäin ja hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä englannin ja ruotsin käytännön kielitaito. Sinulla on positiivinen sekä avoin ote työn haasteisiin.  Arvostamme hakijalta metsäalan tuntemusta, toimivia verkostoja sekä hallinnollisia taitoja. Museoalan työkokemuson eduksi. Edellytämme hakijalta korkeakoulututkintoa.

Työsuhde on vakituinen. Paikka täytetään 1.9.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen sekä ansioluettelo osoitetaan säätiön hallitukselle ja toimitetaan joko postitse tai sähköpostitse yhtenä pdf-tiedostona osoitteeseen: jorma.saarimaa@upm.com. Hakemuksen tulee olla perillä viimeistään 31.3.2017.

Lisätietoa: lusto.fi

Lisätietoja antaa

Säätiön hallituksen pj. Jorma Saarimaa,jorma.saarimaa@upm.com (0400254084) ja Johtaja Helkamari Knaapi, helkamari.knaapi@lusto.fi (0505854004)