SUUNNITTELIJA

Haluatko toimia alansa johtavassa yrityksessä, jonka kasvunäkymät ovat erinomaiset? OTSO Metsäpalvelut Oy on Suomen suurin metsäpalveluyritys. Tunnetko arvomme palveluhenkisyys, kannattavuus, rehti meininki ja edelläkävijyys omiksesi? Avoimet tehtävät yrityksessämme voivat olla sinua varten! Lisää meistä voit lukea www.otso.fi.

 

 

OTSO Metsäpalvelut Oy:n hakee kehittyvään joukkoon hyvällä asenteella varustettua

 

SUUNNITTELIJAA

 

Suunnittelija toimii osana alueen kolmikantaa, joka vastaa alueensa tie-, oja- ja/tai luonnonhoidon työmaista. Suunnittelija toimii siis tiiviissä yhteistyössä alueensa asiakasvastaavan ja tuotanto-operaattorin kanssa. Suunnittelijan vastuulla on toteutuskelpoisten suunnitelmien tuottaminen OTSO:n laatustandardien, asiakaslupausten ja viranomaisvaatimusten mukaisesti.

 

Avoimen paikan toimialueena on Kaakkois-Suomi ja sijoituspaikkana Loviisan tai Lappeenrannan toimisto. Työtehtävät painottuvat aluksi tiehankkeiden suunnitteluun.

 

Arvostamme aikaisempaa kokemusta tiesuunnittelusta ja edellytämme soveltuvaa, vähintään AMK-tason koulutusta, esim. metsätalousinsinööri. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää tiimityöskentelytaitoja sekä vastuullisuutta omien töiden suunnittelussa. Lisäksi hakijan pitää olla maastokelpoinen, hallita paikkatietojärjestelmiä ja kyetä itsenäiseen tiedonhankintaan sekä toimimaan ohjeistuksien ja viranomasisäädöksien mukaan. Hänellä tulee olla erinomainen kartanlukutaito sekä nykyaikaista tietojärjestelmäosaamista.

 

Tarjoamme valittavalle suunnittelijalle ammattitaitoisen ja hyvällä asenteella varustetun tiimin sekä mahdollisuuden kehittyä alan johtavan organisaation mukana metsänparannuksen edelläkävijäksi.

 

Täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heti. Palkkaus on Metsäbiotalouden asiantuntijoiden TES:n mukainen.

Lisätietoja haettavista tehtävistä saa tuotantopäällikkö Sanna-Kaisa Vainiolta, sanna-kaisa.vainio@otso.fi, puh. 040 525 3696.

 

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV rekrytointiportaalimme kautta:

https://rekry.otso.fi/jobs/813968-suunnittelija