Suunnitteluasiantuntija

Tehtäviisi kuuluu metsäomaisuuden hoitoon liittyvä suunnittelu, kuten leimikonsuunnittelu kannattavuus- ja asiakaslähtöisesti sekä metsänhoidon suunnittelu metsävaralähtöisesti. Toimistopaikkana on Nurmes tai Lieksa.

Hakijalta edellytämme soveltuvaa metsäalan koulutusta, riittävää työkokemusta ja ammattimaista otetta metsätalouteen. Arvostamme kehitysmyönteistä asennetta, yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Myös puukaupallinen kokemus katsotaan eduksi.

Palkkaus Metsäteollisuus ry – METO-työehtosopimuksen mukaisesti.

Miksi Tornatorille?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn kasvavassa ja menestyvässä organisaatiossa. Meillä on rento ja osaava työilmapiiri ja meillä viihdytään hyvin. Työ on vakituinen ja alkaa heti sopivan uuden tornatorilaisen löydyttyä.

Hae tehtävään viimeistään 14.5.2017 osoitteessa www.tornator.fi/rekry

Työnantajan kuvaus

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2016 noin 97 miljoonaa euroa ja taseen arvo lähes 1,4 miljardia euroa. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. metsätalous- ja ympäristöpäällikkö Heikki Myöhänen (puh. 050 441 2253) hakuaikana tiistaisin klo 8-12.