Suunnitteluasiantuntija

Onko metsäluonnolla sinulle erityistä arvoa ja merkitystä? Uskotko, että vastuullisella metsänhoidolla ja puunkäytöllä voimme turvata hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville? Oletko kehitysmyönteinen ja yhteistyökykyinen metsäammattilainen? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt joukkoomme:

Suunnitteluasiantuntijaa Joensuu-Ilomantsi seudulle

Suunnitteluasiantuntija työskentelee osana Tornatorin suunnitteluprosessia, tiiviissä yhteistyössä yhtiön muiden liiketoiminta- ja tukiprosessien kanssa. Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti metsätalouden suunnittelusta omalla tilavastuualueellasi:
  • Leimikonsuunnittelu
  • Metsänhoitotöiden suunnittelu
  • Metsätalouden investointien suunnittelu

Odotamme Sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (metsätalousinsinööri AMK tai metsänhoitaja)
  • Aiempaa metsäalan työkokemusta ja ammattimaista otetta metsätalouteen
  • Vastuullista ja sitoutunutta asennetta työhösi
  • Kehitysmyönteisyyttä, yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Suunnitteluasiantuntijaa haetaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja hän raportoi suunnittelupäällikölle.

Miksi Tornatorille?

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn joustavalla työajalla ja etätyömahdollisuudella. Meillä on rento, osaava ja viihtyisä työilmapiiri.

 

Täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.4.2023. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

https://tornatoroyj.recruitee.com/o/suunnitteluasiantuntija

Työnantajan kuvaus

Tornator on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 noin 165 miljoona euroa ja taseen koko noin 3,2 miljardia euroa. Konserni työllistää suoraan noin 190 henkilöä. Kaikkiaan yhtiön metsät työllistävät suoraan omaa henkilökuntaa sekä yrittäjiä ja heidän työntekijöitään noin 1500 henkilötyövuoden verran. Emoyhtiön omistajat ovat suomalaisia, pääosin institutionaalisia sijoittajia. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä.

Lisätietoja antaa

Suunnittelupäällikkö Jussi Komulainen
jussi.komulainen@tornator.fi
040 500 7048