Suunnitteluasiantuntija

Onko metsäluonnolla sinulle erityistä arvoa ja merkitystä? Uskotko, että vastuullisella metsänhoidolla ja puunkäytöllä voimme turvata hyvinvoinnin myös tuleville sukupolville? Oletko kehitysmyönteinen ja yhteistyökykyinen metsäammattilainen? Jos vastasit kyllä, niin voit olla etsimämme henkilö, sillä haemme nyt joukkoomme:

Suunnitteluasiantuntijoita Keski-Suomen ja Pohjois-Savon alueille

Tornator hakee kahta suunnitteluasiantuntijaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin:

1. Keski-Suomen työalue käsittää yhtiön metsätilat laajalla alueella, pääosin Joutsa-Jyväskylä-Karstula-Vesanto-Hankasalmi

2. Pohjois-Savon työalue käsittää yhtiön metsätilat Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan rajalla, Siilinjärvi-Rautavaara-Valtimo välillä

Suunnitteluasiantuntija työskentelee osana Tornatorin suunnitteluprosessia, tiiviissä yhteistyössä yhtiön muiden liiketoiminta- ja tukiprosessien kanssa. Työssäsi vastaat kokonaisvaltaisesti metsätalouden suunnittelusta omalla tilavastuualueellasi:

  • Leimikonsuunnittelu
  • Metsänhoitotöiden suunnittelu
  • Metsätalouden investointien suunnittelu

Odotamme Sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (metsätalousinsinööri AMK tai metsänhoitaja)
  • Aiempaa metsäalan työkokemusta ja ammattimaista otetta metsätalouteen
  • Vastuullista ja sitoutunutta asennetta työhösi
  • Kehitysmyönteisyyttä, yhteistyötaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn

Työ edellyttää matkustamista. Toimipisteenä on kotitoimisto, jonka sijainti on neuvoteltavissa. Suunnitteluasiantuntija raportoi suunnittelupäällikölle.

Miksi Tornatorille?

Tarjoamme Sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn joustavalla työajalla ja etätyömahdollisuudella. Meillä on rento, osaava ja viihtyisä työilmapiiri. Lisätietoja suunnitteluasiantuntijan tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Jussi Komulainen, puh. 040 500 70 48, s-posti: jussi.komulainen@tornator.fi.

 

Täytäthän hakemuksen tästä mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään su 26.11.2023. Haastattelut käynnistyvät jo hakuajan aikana ja tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työnantajan kuvaus

Tornator Oyj on johtava kestävään metsätalouteen erikoistunut yhtiö Euroopassa. Se omistaa metsiä Suomen lisäksi Virossa ja Romaniassa. Konsernin liikevaihto oli vuonna 2022 164,6 miljoona euroa ja taseen arvo 3,2 miljardia euroa. Tornatorin missio on luoda kestävää hyvinvointia metsästä. www.tornator.fi 

Lisätietoja antaa

Jussi Komulainen
jussi.komulainen@tornator.fi
040 500 7048